Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.05.2023. 11:08

Phone Link 

iPhone sinkronizacija za Windows 11 dostupna svima

Microsoft je dovršio uvođenje Phone Link podrške za iOS koja je sada dostupna svim korisnicima Windowsa 11.

iPhone sinkronizacija za Windows 11 dostupna svima

Microsoft je objavio da se značajka Phone Link za iOS na Windowsima 11 počinje globalno uvoditi svim korisnicima na 39 jezika i na 85 tržišta. Microsoft je u veljači ove godine objavio da uvodi podršku za Phone Link kako bi omogućio vezu između Windows 11 računala i iOS mobilnog uređaja s ciljem sinkronizacije telefona i PC-a, ali i za olakšavanje povezivanja s osobama do kojih vam je najviše stalo.

Nakon što je osluškivao dojmove insidera koji su testirali novu značajku, Microsoft je sada zaključio da je došlo vrijeme da je omogući svima i kaže da će započeti s postupnim uvođenjem korisnicima Windowsa.

Phone Link je dostupan Android korisnicima već neko vrijeme, donoseći im trenutni pristup Windows računalu, a sada po prvi puta podržava iPhone.

Značajka omogućuje sinkronizaciju poziva, kontakata i poruka, uključujući ograničenu podršku za iMessage, između iPhonea i osobnog računala.

Phone-Link-Start-Up-V2-1

"S mogućnošću uspostavljanja ove PC/iOS Phone veze, nadamo se da naši Windows 11 korisnici nikada neće morati brinuti o tome da će propustiti važan telefonski poziv ili SMS dok su fokusirani na svoje Windows računalo. Nakon što ga korisnik Windows 11 omogući, Phone Link za iOS ponudit će osnovnu iOS podršku za pozive, poruke i pristup kontaktima.", navodi Microsoft u svojem priopćenju i dodaje da biste počeli koristiti Phone Link ili provjerili je li značajka omogućena, "jednostavno počnite s okvirom za pretraživanje na programskoj traci sustava Windows kako biste pronašli Phone Link. Vođena instalacija korak po korak provest će vas kroz postavljanje".

Nakon otvaranja aplikacije još ćete morati postaviti nekoliko stvari na oba uređaja. Najprije odaberite iPhone kao vrstu uređaja i pomoću kamere telefona skenirajte QR kod u aplikaciji Phone Link. Uređaji će se upariti putem Bluetootha i morat ćete potvrditi nekoliko dopuštenja na iPhoneu i računalu. Podržava bilo koji iPhone s iOS 14.0 ili novijim.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft iOS Phone Link
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->