Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2023. 11:06

OpenAI 

iPhone dobio službenu ChatGPT aplikaciju

Besplatna aplikacija je trenutno dostupna samo u SAD-u, a korisnici Androida će morati malo pričekati dok je dobiju.

iPhone dobio službenu ChatGPT aplikaciju

OpenAI je lansirao besplatnu aplikaciju ChatGPT za iPhone, ujedno i svoju prvu "službenu" aplikaciju za pametne telefone koja koristi njegov općepoznati jezični generativni model umjetne inteligencije. Time se OpenAI pridružuje brojnim developerima trećih strana, koji OpenAi-jeve  GPT-3.5 i GPT-4 API-je već ugrađuju u svoj softver.

ChatGPT iPhone aplikacija za sada je dostupna samo u SAD-u, ali OpenAI kaže da će ju proširiti na dodatne zemlje u nadolazećim tjednima.

OpenAI-jeva aplikacija izgleda i ponaša se slično kao na web stranici ChatGPT, no donosi mogućnost glasovnog unosa pomoću OpenAI-jevog sustava prepoznavanja govora Whisper.

Pored toga omogućuje prebacivanje između standardnog i GPT-4 jezičnog modela za pretplatnike na ChatGPT Plus, povijest razgovora koja se sinkronizira s radne površine ako se prijavite s istim računom, mogućnost izvoza podataka te brisanja ili preimenovanje razgovora.

Za sada još jedino nedostaje nedavno pokrenuta značajka pristupa webu uživo, koja je dostupna u desktop okruženju.

OpenAI poručuje korisnicima Androida da neće dugo ostati zapostavljeni jer je aplikacija za njih u finalnoj fazi izrade.

Vezani sadržaji
Ključne riječi iPhone aplikacija OpenAI ChatGPT
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->