Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.05.2023. 11:32

Logitech & iFixit 

Logitech omogućuje samopopravke miševa

Logitech se udružuje s iFixitom kako bi ponudio dijelove, alate i podršku za dva popularna modela miševa.

Logitech omogućuje samopopravke miševa

Logitech i iFixit su najavili novo partnerstvo kako bi korisnicima omogućili popravak svojih uređaja. iFixit će isporučivati ​​rezervne dijelove i podršku izvan jamstva za "odabrane proizvode" dok će razvijati vodiče za "uradi sam" popravke na Logitech opremi. Program će započeti ovog ljeta u SAD-u uz podršku za modele miševa Logitech MX Master i MX Anywhere.

Logitech popravljivi miševi

Program samopopravljanja, koji se nalazi na novoj web stranici Repair Hub, koristit će originalne Logitechove zamjenske dijelove i baterije. iFixit kaže da možete naručiti dijelove zasebno ili u setovima sa svime što vam je potrebno za određeni popravak, uključujući potrebne dijelove, alate i set preciznih odvijača. Tvrtke još nisu objavile cijene za pakete ili zamjenske dijelove.

Logitech je time postao još jedna tvrtka koja u budućnosti želi prodavati uređaje i gadgete kojima se dijelovi mogu jednostavno zamjenjivati, čime se produžuje trajnost, smanjuje količina elektroničkog otpada i donose uštede krajnjim kupcima.

Do sada su slične programe samopopravaka pokrenuli Apple (za Macove i Apple Studio Display) te Google i Samsung za neke od svojih uređaja.

"Potrošači se često bore pronaći načine za popravak i produljenje životnog vijeka svojih proizvoda," rekao je Prakash Arunkundrum, glavni operativni direktor u Logitechu. Uzbuđen sam što možemo surađivati ​​s tvrtkom iFixit kako bismo razvili bolje dizajne i olakšali potrošačima mogućnost samostalnog popravka i time produžili vijek trajanja naših proizvoda."

Vezani sadržaji
Ključne riječi Logitech iFixit
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->