Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Na Netflix stiže nova Pokemon serija
Članak
Objavljeno: 15.11.2023. 13:30

Pokémon Concierge 

VIDEO: Na Netflix stiže nova Pokemon serija

Netflix vjeruje da će Pokémon Concierge ponovno izazvati pokemaniju i to bez ikakvog nasilja.

VIDEO: Na Netflix stiže nova Pokemon serija

Sjećate li se još pokemanije? Pošasti koja je istjerala djecu izvan kuće u potrazi za Pokemonima i prouzročila da neki ljudi u žaru ganjanja simpatičnih čudovišta završe u jezeru ili se zabiju glavom u prometni znak skretanja na lijevo.

Japanski Dwarf Studio smatra kako je došlo vrijeme da se Pokemoni trijumfalno vrate među ljude i to u obliku animirane stop-motion serije koja će se emitirati na Netflixu od 28. prosinca ove godine.

b391c800-8397-11ee-ad9b-5334a1a89dfc

Serija pod naslovom Pokémon Concierge predstavlja prvu suradnju Netflixa i tvrtke The Pokémon Company, a donijeti će potpuno drugu atmosferu u odnosu na igre, anime serije i filmove Pokemon tematike.

Prije svega, u seriji nema trenera, bitaka i opasnih čudovišta, već se radnja odvija u hotelskom kompleksu gdje ćete upoznati Pokemon portirku Haru i njezinu prijateljicu Psyducku, koje se trude usrećiti svoje Pokemon goste, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Kako smo imali priliku vidjeti u traileru, u seriji ćete vidjeti i brojne poznate Pokemone, uključujući Pikachua, Eeveeja i Magikarpa, koji će doći u hotel na ljetovanje.

Seriju će krasiti i glazbena tema japanske pjevačice Takeuchi, poznate ikone City Popa iz osamdesetih, koja je posljednjih godina oživjela svoju popularnost viralnom pjesmom Plastic Love na YouTubeu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Pokémon Concierge
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->