Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Na Netflix stiže SF spektakl Zacka Snydera
Članak
Objavljeno: 14.11.2023. 10:48

Rebel Moon 

VIDEO: Na Netflix stiže SF spektakl Zacka Snydera

Uskoro ćemo saznati što se događa u svemiru Imperija i Pobunjenika koji nije Star Wars.

VIDEO: Na Netflix stiže SF spektakl Zacka Snydera

Redatelj Zack Snyder, poznat po filmovima Dawn of the Dead, 300, Watchmen, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League, režirat će novi svemirski spektakl Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, za koji je sam napisao priču i napravio scenarij u suradnji s Kurtom Johnstadom and Shayem Hattenom.

Radnja filma koji pokreće novu Rebel Moon franšizu kojom Snyder i ekipa žele konkurirati Star Warsu u žanru takozvanih "space opera", odvija se u svemiru kojim upravlja "Mother World", a priča je smještena na mjesec Veldt kojem prijete snage Imperija, odnosno vojska kojom upravlja Regent Balisarius.

Kora, bivša članica Imperija koja traži iskupljenje za svoju prošlost, daje sebi zadatak da regrutira ratnike iz cijele galaksije da se suprotstave snagama Mother Worlda, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Sličnost sa Star Wars svemirom nije slučajna, jer je Snyder film ponudio Lucasfilmu upravo kao nastavak poznate franšize koji je trebao pružiti 'zreliji' pogled na Star Wars, no kada su ga odbili, započeo je stvarati potpuno novu Rebel Moon franšizu koju će realizirati Netflix.

Prvo dio pod nazivom Rebel Moon – Part One: A Child of Fire započet će se streamati na Netflixu 15. prosinca ove godine, dok je za 2024. planirano prikazivanje nastavka koji se snimao paralelno s prvim dijelom.

Ukoliko prvi filmovi prođu dobro kod publike, za očekivati je da ćemo Rebel Moon filmove i serije gledati godinama. Može li 'Star Wars' bez Jedi vitezova i light sabera biti bolji od Star Warsa saznat ćemo uskoro.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Rebel Moon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->