Nalazite se
  • Pop Tech
  • Muse AI olakšava izradu igara Unityem
Članak
Objavljeno: 16.11.2023. 12:03

Unity 

Muse AI olakšava izradu igara Unityem

Unity je pokrenuo svoju novu platformu za izradu igara pokretanu umjetnom inteligencijom.

Muse AI olakšava izradu igara Unityem

Unity je objavio da je Muse AI platforma službeno dostupna kao "early access" verzija za opću upotrebu. Muse je paket alata pokretanih umjetnom inteligencijom namijenjen pojednostavljenju procesa razvoja igara i posebno je namijenjen onima koji nemaju vremena ili strpljenja za intenzivno kodiranje, a košta 30 američkih dolara mjesečno. 

"Umjetna inteligencija vam može pomoći da budete produktivniji dok u potpunosti kontrolirate svoju viziju. Nudi mogućnost značajki i mogućnosti unutar igre koje se drugačije ne mogu izgraditi, potencijalno revolucionirajući iskustva igrača ugradnjom AI modela u vrijeme izvođenja tako da sadržaj reagira i odgovara igračima i korisnicima na nove načine", navodi Unity u svojem priopćenju 

AI-BetaBlogHeader-1230x410

Uz Unity Muse, ekspanzivnu platformu za pomoć tijekom stvaranja igre vođenu umjetnom inteligencijom, predstavljaju i Unity Sentis, koji omogućuje ugradnju neuronskih mreža u vaše radove. 

"Bez obzira na to jeste li tek počeli ili ste već stručnjak za Unity, Muse i Sentis su tu da vam pomognu otvoriti nove putove kreativnosti i inovacije. Predani smo bliskoj suradnji s vama kako bismo istražili, potvrdili i definirali naše ponude umjetne inteligencije, zbog čega će oba alata trenutno biti dostupna putem zatvorene beta verzije. Vaše povratne informacije su ključne za ovaj rad i aktivno ćemo ih tražiti, razmatrati i integrirati u cijeli proces", dodaje Unity i poziva sve zainteresirane da se prijave za testiranje Muse Ai platforme putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Unity Muse
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->