Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Google Play igre dostupne za Windowse
Članak
Objavljeno: 20.01.2022. 11:41

Google Play 

VIDEO: Google Play igre dostupne za Windowse

Od sada možete isprobati igranje Google Play igara u Windowsima ako živite u pravoj državi.

VIDEO: Google Play igre dostupne za Windowse

Google je lansirao Google Play Games betu za Windowse, što znači da se teoretski možete registrirati i zaigrati Android igre na svojem računalu bez korištenja vanjskog emulatora, no samo ako se nalazite na pravom mjestu. Naime, beta je trenutno dostupna samo u tri zemlje, Hong Kongu, Južnoj Koreji i Tajvanu.

Ako ste se ovih dana tamo slučajno zatekli iz turističkih ili poslovnih razloga, moći ćete na svojem desktop računalu ili laptopu zaigrati popularne Android naslove kao što su Mobile Legends: Bang Bang i Summoners War i uživati u igranju na velikom zaslonu pomoću miša, tipkovnice i drugih kontrolera, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukoliko se ne nalazite na dalekom istoku, dobra vijest je što Google Play Games beta već ima i svoju hrvatsku stranicu, što znači da se možete prijaviti da vam pošalju obavijest kada će biti dostupna u našoj regiji, putem ove poveznice.

Google je najavio da će Google Play Games za PC biti dostupan globalno tijekom ove godine, no kako se čini, na svojem računalu nećete moći igrati baš svaku igru iz Google Play Storea već samo one za koje Google isposlovati dozvolu. Tako da se možemo samo nadati da će svi najveći hitovi s Androida biti jednog dana biti dostupni.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Beta PC Google Play Games
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->