Nalazite se
  • Pop Tech
  • Video igra za računala, konzole i kina
Članak
Objavljeno: 11.01.2022. 15:43

The Gallery 

Video igra za računala, konzole i kina

The Gallery je kombinacija interaktivnog filma i video igre a premijeru će imati u britanskim kinima.

Video igra za računala, konzole i kina

Paul Raschid je neobično ime game industrije. Čovjek je svoju karijeru počeo kao filmski redatelj, potom se prebacio na razvoj video igara, da bi na kraju odlučio stvarati kombinacije jednog i drugog.

Njegove video igre The Complex, Five Dates i Deathtrap Dungeon – The Golden Room, izašle su na Playstation, Xbox, Switch i PC platormama, dok je The Complex izdan i u linearnoj inačici za TV i streaming.

Njegov najnoviji projekt pod nazivom The Gallery također će se naći na PS5, Xbox Series X, Switch, Android, iOS i PC platformama, no razvija i interaktivnu inačicu igre za kina. Koliko god to djelovalo bizarno, gledatelji u kinu će moći donositi odluke u filmu mahanjem svjetlećim štapićima. 

Što se tiče same radnje igre-filma, u središte priče je kustos kojeg kao taoca drži portretist koji prijeti da će detonirati bombu ukoliko se ne udovolji njegovim zahtjevima. Zanimljivo je da The Gallery sadrži dvije interaktivne naracije (priče), jednu koja se odvija 1981. godine sa ženskim protagonistom u glavnoj ulozi, te drugu 2021. s muškim.

Više detalja i video trailer potražite na PC Play portalu na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi film igra The Gallery
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->