Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Robot barmen za izradu koktela
Članak
Objavljeno: 13.01.2022. 15:29

CES 2022 

VIDEO: Robot barmen za izradu koktela

Bev je u osnovi napredna verzija kućnog aparata za espresso koji umjesto kave radi koktele.

VIDEO: Robot barmen za izradu koktela

Neki ljudi vole u svojoj kući impresionirati goste umijećem izrade koktela, dok drugi koktele vole samo cugati. Ako se nalazite među ovima potonjima, a voljeli biste kod kuće popiti neki koktelčić zvučnog imena poput seksa na plaži (sex on the beach) ili isprobati kakav okus ima čuveni "gemišt" Votka-Martini Jamesa Bonda, možda će vam se dopasti aparat pod nazivom Bev koji je izradila tvrtka Black + Decker i predstavila ga na CES 2022 sajmu, valjda zato kako ne bi dozvolila da svi posjetitelji odu kući trijezni.

Ovaj aparat kojeg nazivaju robotom barmenom za koktele, u osnovi je bliži nekoj vrsti aparata za espresso koji umjesto kava radi koktele.

U njega možete postaviti 5 boca alkoholnih pića od 750 ml u koje utaknete cjevčice putem kojih se iz njih izvlači piće, dodate specijalne kapsule sa sokovima, likerima i bitterima te odaberete koji koktel želite da vam smiksa.

Nakon toga pritisnete veliki gumb nakon čega će vam Bev složiti idealni miks, odnosno koktel po vašem ukusu, kao što možete vidjeti u ovom videu

Dakako, nitko vam ne brani da "robota" zavarate bocama s bezalkoholnim pićima kako bi vam složio koktel nakon kojeg se možete slobodno odvesti autom na posao.

Sam aparat košta 300 dolara (cca 2.000 kn), dakako bez boca s pićima, a za paket od 6 kapsula s "okusima" trebat ćete platiti 15 dolara (100 kn).

S robotskim koktelima nećete impresionirati svoje goste koji bi vas radije voljeli vidjeti sa shakerom u rukama, no barem se nećete morati previše naraditi.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->