Nalazite se
  • Pop Tech
  • Samsung Home Hub upravlja pametnim domom
Članak
Objavljeno: 13.01.2022. 14:49

CES 2022 

Samsung Home Hub upravlja pametnim domom

Ovo je u osnovi tablet opremljen SmartThings aplikacijom i umjetnom inteligencijom.

Samsung Home Hub upravlja pametnim domom

Među proizvodima koje je Samsung predstavio na CES 2022 sajmu nalazi se i uređaj Samsung Home Hub koji dolazi u obliku 8,4-inčnog tableta s postoljem, a služi za upravljanje kućanskim uređajima.

Samsung kaže da Home Hub omogućava brzi pristup povezanim kućnim uređajima i uslugama na personalizirani način, a donosi poboljšanju razinu povezanosti, kao i implementaciju umjetne inteligencije te mogućnosti aplikacije SmartThings za automatsko stvaranje rješenja u pametnom domu.

"Samsung Home Hub donosi povezanost unutar pametnom doma kao nikad do sada, čime svakodnevni život postaje jednostavniji. Home hub za korisnike nudi personalizirano iskustvo pamteći preferencije i postavke kućanskih uređaja u pametnom domu, dok intuitivno sučelje omogućava svakom članu kućanstva da svoje liste kućanskih poslova obavlja brzo i efikasno", izjavila je Hyesoon Yang, potpredsjednica te voditeljica odjela za korisničko iskustvo i poslovanje digitalnim kućanskim uređajima, Samsung Electronics.

SmartThings aplikacija korisnicima nudi razne mogućnosti, uključujući rješenja za kuhanje, brigu za odjeću, kućne ljubimce, zrak, energiju te tzv. Home Care Wizard za brigu o cjelokupnom domu.

Korisnik može upravljati sučeljem glasovnim naredbama pomoću glasovnog asistenta Bixby.

Home Hub 3

Između ostaloga korisnik može iskoristiti mogućnosti aplikacije tijekom kuhanja za planiranje i kupnju sastojaka te pripremu obroka pomoću Family Hub usluge. Kada je vrijeme za pranje odjeće, Home Hub se može povezati sa Samsung Bespoke perilicima i sušilicima za rublje za automatsko postavljanje programa pranja, ne samo ovisno o korisnikovim preferencijama, nego i vanjskim uvjetima. Isto tako, pomoću pametne kamere na Bespoke Jet Bot AI+ robotskom usisivaču korisnik može provjeriti što trenutno radi kućni ljubimac te pomoću SmartThings usluga prilagoditi uvjete u domu poput klimatizacije kako bi mu boravak bio ugodniji.

Dodatno, pomoću Home Huba klimatizacija doma odvija se posve automatizirano prema kontinuirano analiziranim uvjetima, a korisnik može i optimizirati svoju potrošnju energije zahvaljujući analizi

Samsung Home Hub je dobitnik CES Nagrade za inovativnost Innovation Award, a bit će globalno dostupan nakon službenog lansiranja na korejskom tržištu u ožujku.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->