Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.09.2023. 15:25

VIDI X 

500 VIDI X mikroračunala u hrvatskim školama

Ovih dana hrvatskim školama smo poslali 500 hrvatskih razvojnih VIDI X računala.

500 VIDI X mikroračunala u hrvatskim školama

Ovo je vijest kojom se ponosimo...jako:-) Točno 500 novih VIDI X uređaja, prvog hrvatskog razvojnog mikroračunala, poslano je ovih dana školama širom Hrvatske!

Profesori i učenici će od ove školske godine moći raditi na mnogim projektima koje smo za njih pripremili ali moći će, sigurni smo u to, osmisliti, inovirati i pokazati nam ono što ni mi nismo bili svjesni da VIDI X može.

Škole i profesori su s VIDI X dobili cutting edge tehnologiju za STEM obrazovanje što dokazuje i niz diplomskih radova koji su uz pomoć njega napravljeni na zagrebačkom FER-u pa će svoje učenike već od osnovne škole pripremati uz VIDI X za studiranje na našem najprestižnijem tehnološkom visokom učilištu.

VIDI X također već koriste i američke javne osnovne i srednje škole u STEM obrazovanju, što dokazuje njegovu kvalitetu da svojim različitim ugrađenim mogućnostima zadovolji sve kategorije učenika i studenata koji su gladni usvajanja novih STEM vještina i izrade inovativnih STEM i konkretnih IoT projekata.

Pisat ćemo o svima njima i pratiti najambicioznije profesore i učenike kroz naše VIDI tehnološke medije i nagrađivati najoriginalnije projekte.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->