Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.10.2022. 13:00

ThinkReality VRX 

VIDEO: Lenovo predstavio VR headset za poslovne namjene

Novi ThinkReality VRX VR headset razvijen je poslovne aplikacije u metaverzumu.

VIDEO: Lenovo predstavio VR headset za poslovne namjene

Lenovo je predstavio novi ThinkReality VRX VR headset za virtualnu stvarnost dizajniran posebno za poslovne metaverse aplikacije. Prema Lenovu, dizajniran je za pružanje rješenja virtualne stvarnosti za poslovne aplikacije za razne namjene među  kojima su obuka zaposlenika i virtualna suradnja.

Headset ima četiri prednje postavljene kamere koje pružaju 6DoF praćenje zajedno s dvije prolazne kamere visoke rezolucije u punoj boji, kao što možete vidjeti u ovom videu.

ThinkReality VRX pokreće platforma Snapdragon XR, a aplikacije se mogu razvijati pomoću platforme za razvojne programere Snapdragon Spaces XR i SDK-a temeljenog na OpenXR-u. ThinkReality VRX će biti  dostupan odabranim partnerima krajem 2022. godine, a službeno će biti lansiran negdje početkom 2023. Nažalost, Lenovo još nije objavio nikakve informacije o cijenama ili specifičnoj dostupnosti u cijelom svijetu.

“Naši klijenti traže pouzdane, fleksibilne i skalabilne pristupnike u rastući Enterprise Metaverse. Potrebna su im rješenja poslovne klase za nove stvarnosti rada u hibridnim scenarijima i virtualnim okruženjima”, rekao je Vishal Shah iz Lenova. "

Vezani sadržaji
Ključne riječi Lenovo ThinkReality VRX
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->