Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.09.2023. 11:31

Nothing 

Nothingov brand CMF predstavlja povoljni sat i slušalice

Niskobudžetni Nothingov brand, lansirao je novi pametni sat, slušalice i GaN punjač po izrazito povoljnim cijenama.

Nothingov brand CMF predstavlja povoljni sat i slušalice

Nothingov brand CMF koji je najavljen u kolovozu ove godine, lansira je svoje prve proizvode, Watch Pro pametni sat od 69 dolara, Buds Pro slušalice koje koštaju 49 dolara i 65W GaN punjač od 36 dolara.

Watch Pro pametni sat dolazi s 1,96-inčnim AMOLED zaslonom i ugrađenim GPS-om. Baterija mu može trajati do 13 dana i može upućivati ​​i primati pozive dok je povezan s telefonom putem Bluetootha. Uređaj je u velikoj mjeri usmjeren na zdravlje s raznim značajkama koje uključuju monitore za otkucaje srca u stvarnom vremenu, zasićenost krvi kisikom, kao i razinu spavanja i stresa. Također pruža podsjetnike za hidrataciju i kretanje te mogućnost postavljanja personaliziranih ciljeva.

CMF-ove nove slušalice Buds Pro nude do 45 dB aktivnog poništavanja buke i sustav koji se sastoji od algoritma i optimalno postavljenih otvora na slušalicama kako bi se smanjile zvučne smetnje uzrokovane vjetrovima. Slušalice također mogu eliminirati pozadinsku buku kako bi se osigurala jasnoća glasa u telefonskim pozivima sa svojim AI algoritmom za smanjenje buke. CMF kaže da mogu trajati do 11 sati s jednim punjenjem, pod uvjetom da je ANC isključen.

Novi 65W GaN punjač dolazi s dva USB-C priključka i jednim USB-A priključkom. Ima sposobnost napuniti bateriju Nothing Phonea 2 na 50 posto za samo 25 minuta.

Nothing će započeti prodaju novih proizvoda 30. rujna u Indiji i Velikoj Britaniji, no uskoro ih želi dovesti i na druga tržišta.

Vezani sadržaji
Ključne riječi CMF Nothing
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->