Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.09.2023. 11:27

OpenAI 

ChatGPT sada pretražuje internet u realnom vremenu

Zahvaljujući novom ažuriranju, AI će vam moći odgovarati na upite vezane uz stvari koje su svježe objavljene na internetu.

ChatGPT sada pretražuje internet u realnom vremenu

Svi koji ste do sada isprobavali ChatGPT AI asistenta sigurno ste primijetili da niste od njega mogli dobiti odgovore vezane uz novija događanja poput svježe odigranih sportskih natjecanja ili aktualnih vijesti iz svijeta, jer bi vam AI bot rekao da se to ne nalazi u njegovoj bazi, obzirom da su zadnji podaci u nju "utočeni" u rujnu 2021. godine.

Sada je OpenAI objavio da će ChatGPT moći odgovarati čak i na najsuvremenije upite jer generativni AI sada može tražiti informacije na internetu u stvarnom vremenu.

Nova se značajka zove Browse with Bing i čini se da radi izravno unutar normalnog prozora Bing Chat, obavještavajući korisnika kada traži informacije s weba i pruža poveznice na citate sa svojim odgovorima.

"Pregledavanje je posebno korisno za zadatke koji zahtijevaju ažurne informacije, kao što je pomoć u tehničkom istraživanju, pokušaju odabira bicikla ili planiranje odmora", napisao je OpenAI tim u svojem tweetu. "Pregledavanje je danas dostupno Plus i Enterprise korisnicima, a uskoro ćemo ga proširiti na sve korisnike. Da biste ga omogućili, odaberite Browse with Bing u izborniku GPT-4."

ChatGPT je doduše već imao mogućnost pregledavanja weba za pretplatnike Plusa još prošlog srpnja, no ta je značajka ukinuta nakon što su je korisnici nastavili iskorištavati kako bi zaobišli sustav plaćanja.

Vezani sadržaji
Ključne riječi OpenAI ChatGPT
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->