Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.09.2023. 14:31

Honda Motocompacto 

VIDEO: Honda u koferu

Motocompacto je moderna, potpuno električna verzija Honda Motocompo skutera koji se prodavao početkom osamdesetih.

VIDEO: Honda u koferu

Početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća, Honda je lansirala kompaktni sklopivi električni skuter Motocompo koji nije zabilježio neke velike prodajne rezultate jer je djelovao poput čudnog motocikla za djecu.

Motocompo

Sada je američka podružnica Honde odlučila redizajnirati taj skuter, opremiti ga električnim pogonom i malo mu promijeniti ime u Motocompacto. Skuter koji sklopljen djeluje poput kofera prodavat će se od studenog ove godine po cijeni od 999 američkih dolara i omogućit će vam s jednim punjenjem domet do 20 km, pri maksimalnoj brzini od 25 km/h, a punjenje baterije do vrha traje 3,5 sati na običnoj strujnoj utičnici, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Motocompacto je jednostavan za korištenje i zabavan za vožnju, ali je također dizajniran imajući na umu sigurnost i izdržljivost", rekao je Nick Ziraldo, voditelj projekta i voditelj inženjerske jedinice u Honda Development and Manufacturing of America. "Koristi robusni toplinski obrađeni aluminijski okvir i kotače, LED prednja i stražnja svjetla, bočne reflektore i zavarenu čeličnu petlju za zaključavanje na postolju koja je kompatibilna s većinom brava za bicikl."

Honda 1

 

Motocompacto je ujedno dizajniran da se može personalizirati naljepnicama i maskama poput recimo PS5 konzole, a u ponudi će se naći i veći broj dodataka, uključujući kacigu, ruksak i odjeću.

honda 2

U svakom slučaju ovo je prijevozno sredstvo samo za jako kratke relacije i nismo sigurni koliko će biti popularno.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Honda Motocompacto
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->