Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Brijaći aparat veličine kreditne kartice
Članak
Objavljeno: 04.12.2022. 12:59

ZERA S 

VIDEO: Brijaći aparat veličine kreditne kartice

Mali džepni brijaći aparat između ostaloga sadrži i sustav za samooštrenje.

VIDEO: Brijaći aparat veličine kreditne kartice

Kineski startup Hycier, na Indiegogo portalu je crowdfundingom prikupio više od 170 tisuća kuna za uređaj koji ne spada u visoku tehnologiju, ali bez kojeg većina muškaraca ne može živjeti.

Radi se o malom kompaktnom brijaćem aparatu pod nazivom ZERA S, koji dolazi u veličini kreditne kartice i debljine od 1 cm, a u sebi sadrži punjivu bateriju koja će vam omogućiti 3 mjeseca brijanja s jednim punjenjem.

Gadget dolazi s težinom od 104 grama, što znači da je lakši od većine pametnih telefona, a zaštićen je aluminijskim kućištem koje čuva bateriju, elektroniku i druge dijelove od vode, udaraca i hladnoće, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Može se koristiti za suho i mokro brijanje a njegov sklop oštrice izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Brijaći aparat uz to dolazi i s tehnologijom automatskog oštrenja, što znači da će se oštrica i mrežica međusobno brusiti tijekom svakog brijanja, tako da vam oštrica može potrajati vrlo dugo bez potrebe za zamjenom.

vuhc5xjqhf0lrubbu2kl

Oštricu izravno pokreće motor od 8000 okretaja u minuti koji vam, kako kažu, "reže dlačice s lica prije nego što osjetite trzanje".

Kombinirajući moderni niskonaponski motor s LiPo baterijom velikog kapaciteta, ZERA S može neprekidno raditi satima s jednim punim punjenjem, dovoljno dugo da traje tjednima, pa čak i mjesecima bez ponovnog punjenja.

U Early Bird ponudi na Indiegogo portalu ZERA S brijaći aparat možete naručiti po cijeni od 424 kn, a isporučiti će vam ga u ožujku 2023.

Vezani sadržaji
Ključne riječi ZERA S
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->