Nalazite se
  • Pop Tech
  • Tražite pjesmu na YouTube Musicu pjevušenjem
Članak
Objavljeno: 25.05.2024. 17:34

YouTube Music 

Tražite pjesmu na YouTube Musicu pjevušenjem

Sada u pretraživanju možete pjevušiti kako biste pronašli pjesmu čijeg se naslova ne možete sjetiti

Tražite pjesmu na YouTube Musicu pjevušenjem

Aplikacija YouTube Music za Android lansira alat koji vam omogućuje pretraživanje pjesama pjevušenjem, fućkanjem ili sviranjem melodije ili riffa na gitari, sintu ili nekom drugom instrumentu.

Novi alat koji se nalazi u testiranje već dva mjeseca dva mjeseca koristi se tako da u YouTube Music aplikaciji za Android na početnom ekranu u gornjem desnom uglu kliknete na ikonu valnog oblika koja se nalazi pored ikone mikrofona i potom počnete pjevati ili mrmljati melodiju.

Ako ste koliko toliko dobro otpjevali bez previše falšanja, u rezultatima pretraga će vam se potom pokazati naziv pjesme, izvođača, albuma i drugi podaci.

Alat dolazi u ažuriranju YouTube Musica 7.02 za Android, pa probajte ažurirati aplikaciju ako vam se još ne prikazuje nova opcija.

Ovo zapravo nije nešto posebno novo, jer Deezer također ima alat za pretraživanje pjevušenjem još od 2022. godine, ali vjerujemo da će vam dobro doći u mnogim situacijama kada se u nekom društvu nikako ne možete sjetiti naslova neke dobre pjesme.

Vezani sadržaji
Ključne riječi YouTube Music
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->