Nalazite se
  • Pop Tech
  • Potvrđena Tomb Raider igrana serija
Članak
Objavljeno: 18.05.2024. 16:16

Prime Video 

Potvrđena Tomb Raider igrana serija

Prime Video je napokon službeno objavio da je naručio izradu igrane serije Tomb Raider.

Potvrđena Tomb Raider igrana serija

Lara Croft, najpoznatija junakinja video igara iz serijala Tomb Raider, koju ponekad nazivaju ženskim Indiana Jonesom, dobit će svoju seriju na Amazonovom Prime Video streaming servisu, za koju će scenarij napisati glumica i scenaristica Phoebe Waller-Bridge, koja će biti i producentica.

Projekt dolazi kao dio dogovora između game developera Crystal Dynamicsa i Amazon MGM Studiosa, po kojem će se razvijati nove Tomb Raider serije i filmovi. Prvi plod te suradnje će biti serija koja će biti premijerno prikazivana isključivo putem streaminga na Prime Video kanalu u više od 240 zemalja i teritorija diljem svijeta. 

Crystal Dynamics i Amazon Games prethodno su najavili suradnju na razvoju i izdavanju nove višeplatformske igre Tomb Raider, koja još nije službeno predstavljena ali su rekli da predstavlja novo poglavlje legendarnih istraživanja Lare Croft u franšizi Tomb Raider.  

"Kad bih mogla reći svojoj tinejdžerskoj ja da se ovo događa, mislim da bi eksplodirala. Tomb Raider je bio veliki dio mog života i osjećam se nevjerojatno privilegirano što ga donosim na televiziju s tako strastvenim suradnicima. Lara mi puno znači, kao i mnogima, i jedva čekam krenuti u ovu avanturu", rekla je Phoebe Waller-Bridge.

Očekujemo da će uskoro biti objavljena glumačka postava, a sve nas dakako najviše zanima koja će glumica preuzeti naslovnu ulogu.

Zasad još nije poznato kada će se Tomb Raider serija početi prikazivati.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Prime Video
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->