Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.05.2024. 10:18

Sapphire Technology 

Radeon RX 7700 XT grafička s igrom na poklon

Pojačajte si gaming hardver odličnom grafičkom karticom uz koju dobivate kod za Deluxe izdanje nadolazeće Frostpunk 2 igre.

Radeon RX 7700 XT grafička s igrom na poklon

Sapphire je u suradnji s 11 bit studios, game developerom koji stoji iza naslova poput This War of Mine i Frostpunk serijala, predstavio SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition grafičku karticu uz koju dobivate digitalno izdanje igre Frostpunk 2.

Ovo ograničeno izdanje Radeon grafičke kartice dizajnirano je za entuzijaste i fanove nadolazeće Frostpunk 2 igre te dolazi s ekskluzivnim dodacima, odnosno emajliranim značkama, tematskim tipkama tipkovnice i digitalnim kodom za igru Frostpunk 2 Deluxe Edition.

Frostpunk 2 odvija se 30 godina nakon apokaliptične mećave koja se dogodila u Frostpunku. Zemlja je još uvijek preplavljena vječnim mrazom i oštrom, ledenom klimom a vi Igrate kao vođa metropole gladne resursa u kojoj su širenje i unutarnji sukobi neizbježna stvarnost. Na vama je da donosite odluke o budućnosti svog grada i da se suočite s posljedicama. U igri Frostpunk 2 možete izgraditi svoj grad na novoj razini stvaranjem cijelih četvrti s različitim namjenama. Pobrinite se da svi dijelovi grada dobro surađuju, kao i da istražujete tehnologije koje će odrediti smjer za napredak vaših građana. Igra izlazi 25. lipnja 2024. na PC, PS 5 i Xbox Series X/S platformama.

Odražavajući temu igre, SAPPHIRE grafička kartica ima ledeno bijeli pokrov ventilatora i crnu metalnu stražnju ploču s mrljama hrđe. Narančasti ARGB logo dodaje vatreni štih dizajnu, iako se lako može uključiti ili isključiti kako bi odgovarao individualnim željama.

Kartica dolazi u prilagođenoj kutiji s temom Frostpunk 2. Dolazi s ekskluzivnim dodacima uključujući tri emajlirane značke, tri kapice za tipkovnicu ograničenog izdanja i digitalni kod za Frostpunk 2 Deluxe Edition, što znači da donosi gotovo sve što vam je potrebno da uronite u postapokaliptični zamrznuti svijet Frostpunka 2, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sapphire
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->