Nalazite se
  • Pop Tech
  • Prijenosni savitljivi solarni panel je i stol
Članak
Objavljeno: 13.01.2023. 13:51

ES 30W 

Prijenosni savitljivi solarni panel je i stol

Ako ovaj gadget ponesete sa sobom na planinarenje, osim energije za punjenje uređaja dobit ćete i kamping stol.

Prijenosni savitljivi solarni panel je i stol

Hongkonški inovator Oi Sze Wong, na Kickstarteru je uspješno realizirao crowdfunding projekt za financiranje mobilnog solarnog panela/stola pod nazivom ES 30W.

Sklopivi panel je lagan, vodootporan i robustan, a Wong kaže da za cijenu stola za kampiranje i konvencionalnog solarnog panela možete kupiti četiri solarna stola ES 30W.

Može se sklopiti kada se ne koristi i brzo rasklopiti za proizvodnju električne energije. Ono što je najvažnije, njegova prenosivost olakšava nošenje i instalaciju za hitne slučajeve ili pomoć u katastrofama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Površina je presvučena PE zaštitnim filmom koji može zaštititi od kiselih kiša ili slano-alkalne vode. Iznimno je jak, vodootporan, otporan na ogrebotine i hrđu. Odlikuje ga četverostrana stabilna struktura od aluminijske legure u obliku slova "X" s materijalom "zrakoplovne kvalitete".

ES 30W solarni panel možete naručiti preko Kickstartera u early bird ponudi za 119 američkih dolara, a isporučiti će vam ga u travnju ove godine.

Vezani sadržaji
Ključne riječi stol solarni panel ES 30W
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->