Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Sony prodao 600 tisuća PS VR2 headsetova u 6 tjedana
Članak
Objavljeno: 24.05.2023. 11:20

PlayStation VR2 

Sony prodao 600 tisuća PS VR2 headsetova u 6 tjedana

Kako se čini, prodaja novog VR headseta Sonyu ide bolje nego što je to bilo slučaj s prvim PSVR-om.

Sony prodao 600 tisuća PS VR2 headsetova u 6 tjedana

Sony se pohvalio da je u prvih 6 tjedana od početka dostupnosti prodao gotovo 600.000 PlayStation VR2 headsetova, što je za 8 posto više u odnosu na prvih 6 mjeseci prodaje prvog PSVR uređaja.

Mada veliki broj igrača nije zadovoljan količinom dostupnih naslova za PS VR2, posebice što se tiče ekskluziva za novi headset, ljudi ga kupuju jer su se uvjerili u njegovu kvalitetu te se uzdaju da će Sony i njegovi partneri uskoro znatno povećati broj igara s podrškom za PS VR2.

Sony je također otkrio da očekuje da će PS5 vrlo brzo prestići PS4 po svim ključnim pokazateljima prodaje i da će PS5 imati više aktivnih mjesečnih korisnika koji igraju više sati na novijoj konzoli do veljače 2024. Kao što nam je poznato, Sony je u 2022. godini prodao više PS5 jedinica nego što je sam prognozirao, ponajviše zahvaljujući rješenju krize s dobavljačima komponenti, uslijed čega su nestašice PS5 konzola postale svršena stvar.

Mi nekako još uvijek mislimo da Sony nije uložio dovoljno napora za bolju podršku za PlayStation VR2 headset i nadamo se da će početi izdavati znatno više igara za njega jer u rukama doista ima odličan komad hardvera.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony PlayStation VR2
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->