Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.09.2022. 13:16

Google Stadia 

Google gasi Stadiju i vraća novac korisnicima

Google je odlučio ugasiti još jedan svoj proizvod koji mu očito nije donosio zaradu.

Google gasi Stadiju i vraća novac korisnicima

Google je do sada bez milosti "ubio" svoje brojne proizvode koji su se pokazali neuspješnima, a sada je nakon Hangoutsa, YouTube Originalsa, YouTube Go, Chrome Appsa, Google Play Movies & TV-a, Google Play Musica, došao red i na Google Stadiju koja će biti pokopana iduće godine.

Mnogi će reći da ovo i nije neko čudo, obzirom da Google Stadia nije postigla uspjeh čak ni tijekom dvije pandemijske godina kada je COVID-19 mnoge ljude pretvorio u gamere, što je doista jedinstveni slučaj u game industriji, bez obzira što je iza Stadije stajala jedna od najmoćnijih kompanija na svijetu.

Google u svojem priopćenju navodi da će vratiti novac svim kupcima koji su kupili hardver u Google Storeu, kao onima koji su kupovali inn-app dodatke u Stadia Storeu.

Vjerujemo da će ova objava najviše iznenaditi (i razljutiti) game developere, koji nisu očekivali da će odjednom ostati bez Stadia platforme.

Korisnici Google Stadia servisa moći će se igrati do 18. siječnja 2023., nakon čega će platforma biti srušena, a Google vjeruje da će svim korisnicima do tada vratiti lovu.

Zbogom Stadia!

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Stadia
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->