Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Šeranje tuđih postova u vlastitim Instagram feedovima
Članak
Objavljeno: 10.09.2022. 12:28

Instagram repost 

Šeranje tuđih postova u vlastitim Instagram feedovima

Instagram je potvrdio da se nova značajka već testira na malom broju odabranih korisnika.

Šeranje tuđih postova u vlastitim Instagram feedovima

Nakon što je šef Instagrama Adam Mosseri na Twitteru slučajno objavio videu u kojem se vidjela nova "repost" značajka, sada je to i službeno potvrđeno.

To znači da će vam Instagram uskoro omogućiti da tuđe postove dijelite u vlastitim feedovima, što je jedna od stvari koje su brojni korisnici priželjkivali.

"Istražujemo mogućnost ponovnog dijeljenja postova u Feedu - slično kao što možete ponovno dijeliti u Pričama - kako bi ljudi mogli podijeliti ono što im se dopada, a originalni kreatori dobili zaslugu za svoj rad", rekao je glasnogovornik Mete.

Mnogi korisnici Instagrama već dijele objave s prijateljima u svojim pričama i DM-ovima, ali trenutno ne postoji izravan način dijeljenja objave drugog korisnika u vašem feedu.

Postoje aplikacije trećih strana koje nude ovu mogućnost, ali dodavanje značajke ponovnog objavljivanja uklonilo bi potrebu za zaobilaznim rješenjima.

Koncept repostova na društvenim mrežama vjerojatno potječe od Twitterove značajke 'retweet', koja je uvedena 2009. godine.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Instagram repost
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->