Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.09.2023. 13:31

GDi Solutions Day 

Održan zagrebački GDi Solutions Day

Nakon zagrebačke konferencije uslijedit će konferencije u Skopju, Ljubljeni, Budimpešti, Sarajevu i Beogradu.

Održan zagrebački GDi Solutions Day

U Hilton Garden Innu održana je konferencija GDi Solutions Day 2023 Zagreb koju je posjetilo više od 300 posjetitelja, iz industrije (telekomunikacije, energetika, maloprodaja i dr.) te državne, regionalne i lokalne uprave (ministarstva, agencije, gradovi, općine, županije i sl.) iz Hrvatske i regije.

GDi Solutions Day tradicionalni je godišnji stručni događaj koji organizira GDi grupa, hrvatska softverska tvrtka koja posluje od 1989., s uredima u 14 zemalja diljem Europe i svijeta.

Riječ je zapravo o seriji konferencija koje se svake godine održavaju u metropolama središnje i jugoistočne Europe.

O temama digitalizacije, automatizacije i održivosti, GDi Ensemble i Esri rješenjima na zagrebačkom su Solutions Dayu govorili GDi stručnjaci te gosti predavači poput Gordana Kožulja iz tvrtke Deloitte.

GDi Do Good

Osobito je zanimljiv dio programa u kojem su same istaknute tvrtke i organizacije poput Grada Zagreba, Splita i Koprivnice, Zavoda za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije, A1, HAKOM-a, JANAF-a, Seizmološke službe, Javne vatrogasne postrojbe Zagreb te Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo – govorili o svojim iskustvima automatizacije i digitalizacije uz pomoć GDi proizvoda.

Ova serija konferencija nastavlja se u Skoplju 26. rujna te Ljubljani 28. rujna, nakon čega će u listopadu uslijediti GDi Solutions Day Budimpešta, 4.10., a događaj će se održati i u Sarajevu 12. listopada te Beogradu 13. listopada.

Vezani sadržaji
Ključne riječi GDi Solutions Day
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->