Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2023. 15:54

Logitech Reach 

VIDEO: Logitech crowdfundao web kameru za 5 minuta

Logitech Reach je višefunkcionalna praktična web kamera namijenjena YouTuberima i streamerima.

VIDEO: Logitech crowdfundao web kameru za 5 minuta

Crowfunding je metoda financiranja novih projekata koja je obično svojstvena neiskusnim inovatorima i startupima, no u posljednje vrijeme su je prepoznale i velike etablirane tvrtke koje je koriste za istraživanje interesa kupaca za nove proizvode, pa ste na crowdfunding portalima već mogli vidjeti proizvode poznatih tvrtki kao što su Segway, Bose i LG.

Njima se sada pridružuje i Logitech, koji je na Indiegogo portalu pokrenuo crowdfunding kampanju za svoju novu Logitech Reach web kameru i vjerojatno je jako zadovoljan kada je otkrio da je u samo 5 minuta prikupio traženi iznos od 20.000 dolara, a u trenutku pisanja ovog članka prikupljeno je više od 293 tisuće dolara, čime su za 1465 posto nadmašena tražena sredstva.

mikazkdwxazepevon6bq

Kao što smo rekli, Logitechu je kampanja poslužila za promociju i testiranje interesa novog proizvoda među kupcima, pa sada mogu na miru pokrenuti serijsku proizvodnju i dovesti Reach na tržište.

Reach nazivaju 'hibridnom' nadzemnom/web kamerom za kreatore sadržaja, gamere, edukatore i poslovne profesionalce, a glavna joj je značajka inovativan i praktičan stolni nosač koji omogućuje korištenje u bezbroj scenarija, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kamera može snimati 1080p video do 60 sličica u sekundi, ima otvor blende af/2.0, žarišnu duljinu od 3,7 mm i vidno polje od 78 stupnjeva, a može se pohvaliti i 4,3x zumom bez gubitaka te dolazi s pametnim autofokusom, a uključeni su i dvostruki višesmjerni mikrofoni s filtrom za buku.

StreamCam koji se nalazi na kraju vodoravne ruke može se premjestiti okomito ili vodoravno pomoću jednog gumba s 31 cm okomitog hoda i 32,3 cm bočnog hoda.

fsujrvjhzirw9083z83g

Reach dolazi s kružnom bazom ili stezaljkom te podržava okretanje od 360 stupnjeva, a glava kamere se također može okretati pomoću kuglastog zgloba kako bi se postigao savršeni kut za snimanje.

Ako kameru naručite preko Indiegogo portala platit ćete je 259 američkih dolara, što predstavlja uštedu od 35% na očekivanu maloprodajnu cijenu, a isporuke kreću u srpnju 2024.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Logitech Reach
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->