Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.06.2024. 12:46

Samsung Unpacked 

Samsung idući mjesec predstavlja nove preklopne uređaje

Sljedeći Samsungov Unpacked događaj zakazan je za 10. srpnja a očekuju se novi Z Fold 6 i Z Flip 6 preklopni telefoni.

Samsung idući mjesec predstavlja nove preklopne uređaje

Samsung je najavio da će se novo Unpacked događanje održati 10. srpnja ove godine u 15:00 sati u Parizu.

U najavi na stranici Unpackeda, gdje se odbrojava vrijeme do početka događanja Samsung navodi:

"Otkrijte ultimativno Galaxy AI iskustvo, sada na Galaxy preklopnim uređajima. Ostvarite maksimum iz života, pod Vašim uvjetima. Bilo da se radi o kreativnosti ili produktivnosti, maksimalno iskoristite i budite prisutni u svakom trenutku na novi način s našim novim preklopnim uređajima".

Drugim riječima, sada su potvrđene glasine da će glavne zvijezde Unpackeda biti novi preklopni telefoni koji će se vjerojatno zvati Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6, a očekujemo i novosti vezane uz Galaxy Ring prsten.

Pored toga mogao bi biti predstavljen i Galaxy Watch 7 pametni sat koji je već Samsungu "pobjegao" na Amazonu.

Kako bi dodatno zainteresirao javnost i medije za Unpacked online, Samsung poziva sve zainteresirane da se registriraju na događanje putem ove poveznice, čime će ostvariti pravo na poklon u vrijednosti 249 eura.

"Pravo na poklon ostvaruje se uz uvjet registracije za praćenje Galaxy Unpacked događaja, kupnje uređaja koji su predmet ove promocije i registracije u Samsung Members aplikaciji do 23.8.2024. Stvarna vrijednost poklona može se razlikovati ovisno o odabranom prodajnom partneru koji samostalno određuje iznos cijene. Detalje promocije i pregled prodajnih partnera koji u njoj sudjeluju potražite na samsung.com/hr po završetku Galaxy Unpacked prijenosa", navodi Samsung. 

Obzirom da je Samsung sponzor Ljetnih olimpijskih igara 2024. koje počinju 26. srpnja, za očekivati je da će u Parizu tijekom Olimpijade imati brojne promotivne akcije, kako za nove uređaje, tako i za one već prije predstavljene, kojima je zajednička stvar što donose AI direktno na hardver.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->