Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.11.2022. 13:15

Microsoft 

Popularna taskbar značajka se vraća u Windows 11

Windowsi 11 u postavkama dobivaju "Never Combine" taskbar, značajku koja je dostupna u Windowsima 10.

Popularna taskbar značajka se vraća u Windows 11

Microsoft stalno osluškuje mišljenja i želje korisnika kako bi poboljšao operativni sustav Windows 11, a najnovija ideja je zapravo povratak značajke koja je bila dostupna u sustavu Windows 10.

Microsoft naime namjerava  vratiti postavku "Never Combine" za programsku traku (taskbar), što bi omogućilo korisnicima da sve svoje stavke na programskoj traci drže zasebno prikazane.

Novu značajku je otkrio korisnik Tweetera Albacore koji kaže da se nalazi u testnom buildu 25246, "skriveno iza značajke 29785186".

Od predstavljanja sustava Windows 11, Microsoft kontinuirano radi na usavršavanju iskustva s programskom trakom. Tvrtka je također vratila druge važne značajke koje su nedostajale u izvornom izdanju.

Na primjer, Windows 11 Build 22557, koji je objavljen insajderima ranije ove godine, vratio je podršku za povlačenje i ispuštanje na programskoj traci, a ta je značajka u međuvremenu već isporučena na proizvodne uređaje u verziji 22H2.

"Povlačenje i ispuštanje sada je podržano na programskoj traci sustava Windows 11. Brzo povucite i ispustite datoteke između prozora aplikacije tako što ćete lebdjeti iznad aplikacija na programskoj traci kako biste njihove prozore postavili u prvi plan. Pokušajte priložiti datoteku Outlook e-pošti tako da je povučete i zadržite pokazivač iznad ikone programa Outlook na programskoj traci kako biste prozor postavili u prvi plan. Kada bude u prvom planu, ispustite datoteku u e-poštu da biste je priložili. Također možete prilagoditi programsku traku svojim omiljenim aplikacijama s Start popisa svih aplikacija povlačenjem i ispuštanjem preko programske trake kako biste ih prikvačili. Pored toga možete povući i ispustiti na radnu površinu putem 'Prikaži radnu površinu' u samom desnom kutu programske trake", rekao je tada Microsoft.

Koliko će povratak opcije Never Combine na taskbar razveseliti korisnike saznat ćemo uskoro.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->