Nalazite se
  • Pop Tech
  • Solarne slušalice se mogu napajati noćnom lampicom
Članak
Objavljeno: 17.08.2022. 11:25

Adidas 

Solarne slušalice se mogu napajati noćnom lampicom

Adidasove bežične slušalice sa solarnim punjenjem mogu se napajati prirodnim i umjetnim svjetlom.

Solarne slušalice se mogu napajati noćnom lampicom

Poznati sportski brand Adidas, udružio se s tvrtkom Zound Industries kako bi napravili Adidas RPT-02SOL on-ear slušalice koje se mogu puniti prirodnim ili umjetnim svjetlom. Nove slušalice imaju mogućnost reprodukcije glazbe od čak 80 sati s punom baterijom, dok ih ujedno odlikuje i mogućnost punjenja u bilo koje doba dana i noći (uz barem svjetlo noćne lampice), a izrađene su od kombinacije reciklirane plastike i najlona.

RPT02SOL_img_slide_desktop_10

Traka za glavu RPT-02 SOL slušalica izrađena je od vrlo fleksibilnog materijala sa svjetlosnim ćelijama švedske solarne tehnološke tvrtke Exeger. Materijal solarnih ćelija može se otisnuti sitotiskom na plastiku, što omogućuje široku paletu primjena, od zidova do automobila i potrošačke elektronike. Za razliku od starijih tipova solarnih ćelija koje trebaju jak i stalan izvor prirodnog svjetla, njih se može puniti u različitim svjetlosnim uvjetima.

RPT02SOL_img_slide_desktop_11

Mada RPT-02 slušalice nisu vodootporne, imaju standard otpornosti IPX4, što znači da podnose znoj i prskanje vodom. Slušalice imaju ugrađene kontrole za promjenu pjesama i glasnoće, a tu je i indikator koji pomaže pronaći najbolje svjetlo za punjenje. Ukoliko niste zadovoljni brzinom punjenja na solarni pogon, tu je i USB-C priključak za standardno punjenje uz pomoć punjača.

RPT-02 SOL slušalice se prodaju po cijeni od 229 američkih dolara, a bit će dostupne za online kupnju 23. kolovoza putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->