Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.11.2021. 15:22

Promobot 

VIDEO: Prodajte svoje lice robotu za milijun kuna

Ako izaberu vaše lice za iduću generaciju uslužnih robota, svoju ćete facu viđati u hotelima, aerodromima i bankama u Americi i Emiratima.

VIDEO: Prodajte svoje lice robotu za milijun kuna

Robotska tvrtka Promobot spremna je platiti 200.000 dolara (1,33 milijuna kuna) za "savršeno lice" koje će se naći na idućoj generaciji njezinog uslužnog humanoidnog robota koji će raditi na recepcijama hotela, u trgovačkim centrima i drugim mjestima na kojima cirkuliraju velike mase ljudi.

Ukoliko vas odaberu, to će značiti da ćete im dati prava na svoju facu zauvijek jer ćete potpisati ugovor da je se "odričete".

Promobot se bavi razvojem tehnologija prepoznavanja lica i govora, autonomne vožnje, umjetne inteligencije i napredne humanoidne robotike.

"Naši novi klijenti žele pokrenuti projekt na velikoj skali i traže licencu na lice kako bi izbjegli pravne probleme", navodi Promobot u svojem priopćenju.

Kako se čini, veliki broj njihovih robota koji donose veliku dozu realnosti u pokretima i mimici, naručila je jedna velika američka kompanija koja ih želi postavljati u zračne luke, šoping centre i retail dućane u Sjevernoj Americi i na Srednjem istoku, a roboti s novim licem će započeti sa svojim radom 2023. godine. 

Kako izgledaju i što sve mogu postojeći Promobotovi roboti možete vidjeti u ovom videu.

Do sada su se Promobotovi humanoidni roboti mogli vidjeti u Walmartu, Baltimore-Washington aerodromu i Dubai Mall trgovačkom centru. Promoboti rade u 43 zemlje kao administratori, promotori, konzultanti, vodiči i recepcionari.

Vezani sadržaji
Ključne riječi roboti lice Promobot
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->