Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.12.2021. 12:56

Samsung & Tetris 

Samsung Stackers su Tetris posude za hranu

Samsung i Tetris su lansirali ograničenu seriju posuda za spremanje hrane u oblicima iz legendarne igre.

Samsung Stackers su Tetris posude za hranu

Ako ste mislili da suradnja Tetrisa i Samsunga može rezultirati samo nekim novim klonom legendarne logičke videoigre Tetris, koju je 1984. godine kreirao ruski znanstvenik Aleksej Pažitnov, prevarili ste se. 

Samsung i Tetris su naime lansirali ograničenu seriju posuda za spremanje hrane pod nazivom Samsung Stackers koja je inspirirana poznatom igrom.

Osim poznatog dizajna, posude su posebno osmišljene za smanjenje bacanja hrane u kućanstvima, a spremanje hrane u njima obuhvaća svih sedam legendarnih Tetrimino oblika i boja (cijan, žuta, ljubičasta, zelena, tamnoplava, crvena i narančasta) te omogućuje jednostavno, efikasno i sigurno odlaganje hrane u hladnjak ili zamrzivač na zabavan i originalan način. Kao dodatan doprinos globalnoj zajednici, sav prihod od Samsung Stackers posuda za pohranu hrane donirat će se Europskom savezu banaka hrane

Samsung Tetris Stackers_3

"Korištenjem šarenog i nostalgičnog Tetris dizajna, korisnici će moći Samsung Stackers posudice u svojem hladnjaku slagati baš kao u video igri. Pomicanjem posuda gore, dolje, lijevo ili desno, ovaj set idealan je za optimizaciju i uštedu prostora u hladnjaku, a uz to smanjuje količinu bačene hrane. Uzimajući u obzir blagdane koji stižu, Samsung Stackers posude mogu biti savršen poklon za sve ljubitelje igrica, gurmane, ali i ekološke entuzijaste koji ovog Božića traže nešto uistinu jedinstveno", navodi Samsung Electronics u svojem priopćenju. 

"Naša misija je razvoj proizvoda i rješenja koji pomažu korisnicima u svakodnevici na više načina, što uključuje i smanjenje bacanja hrane. Zbog toga smo udružili snage s tvrtkom Tetris kako bi stvorili Samsung Stackers kao potpuno jedinstveno rješenje za spremanje hrane na zabavan način. Osim što se savršeno uklapaju u hladnjake, Samsung Stackers pruža našim korisnicima da još efikasnije iskoriste prostor po pitanju hrane i pritom smanje količinu koja je nepotrebno bačena, a sve to uz podršku Europskog saveza banaka hrane", izjavio je Tim Beere, direktor odjela rashladnih uređaja, Samsung Electronics.

Oni koji žele kupiti ograničenu seriju Samsung Stackersa to mogu učiniti po cijeni od 25 eura. Sva zarada ide Europskom savezu banaka hrane,  neprofitnoj organizaciji koju čini mreža od 335 banaka hrane širom Europe posvećenih sprječavanju bacanja i povećanju dostupnosti hrane.

Za više informacija o novim zabavnim i efikasnim Samsung Stackers posjetite: samsung.com/tetris

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->