Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.12.2022. 15:12

Twitter 

Musk traži nekog tko će upravljati Twitterom

Elon Musk je pitao korisnike Twittera treba li odstupiti s mjesta šefa. Većina kaže da treba.

Musk traži nekog tko će upravljati Twitterom

Mnogi korisnici, ali i oglašivači i dioničari nisu previše oduševljeni novom upravom Twittera na čijem se čelu nalazi novopečeni vlasnik platforme Elon Musk. Njegovi prvi potezi koje je povukao od kako je preuzeo Twitter, mnogima se čine pretjerani, a komentari širom interneta najčešće govore da bi mu bilo pametnije da gradi nove rakete za Mars nego da se bavi društvenom platformom.

Očito je i sam Musk osjetio da njegovo upravljanje Twitterom dosad nije bilo previše uspješno, pa je pokrenuo anketu u kojoj je pitao ljude trebali odstupiti s mjesta šefa.

U anketi je glasovalo oko 17,5 milijuna ljudi, a njih oko 57 posto je za to da odstupi, dok ih 42,5 posto želi da ostane.

Obzirom da je Musk rekao da će poštivati rezultate ankete, to bi trebalo značiti da će odstupiti s mjesta šefa Twittera i svoje mjesto prepustiti nekom drugom.

Musk zasad još nije komentirao rezultate ankete pa neko vrijeme trebamo pričekati je li doista mislio ozbiljno ili je ovo bila jedna od njegovih čudnih šala.

Ako doista odstupi, za očekivati je da raspiše natječaj za novog šefa Twittera ili već možda zna koga će imenovati pa je ovo bilo samo lagana farsa.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Twitter Elon Musk
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->