Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.05.2022. 12:58

6G 

Samsung organizira prvi 6G forum

Tvrtka Samsung Electronics organizira prvi 6G forum kako bi predstavila komunikacijske tehnologije sljedeće generacije.

Samsung organizira prvi 6G forum

Tvrtka Samsung Electronics najavila je organizaciju prvog ikada Samsung 6G seminara koji će se održati 13. svibnja 2022. godine s početkom u 2 sata iza ponoći. Svi zainteresirani mogu se registrirati online putem web stranice događaja https://Samsung6gForum.com do 13. svibnja. Sve novosti vezane uz događaj bit će poslane putem maila, a registrirani sudionici mogu postavljati pitanja na web-stranici uoči svakoga dijela. 

Pod temom „Sljedeće hiper-povezano iskustvo za sve“ (The Next Hyper-Connected Experience for All.), Samsung 6G forum okupit će vodeće globalne stručnjake iz akademske zajednice i industrije u području komunikacijskih tehnologija sljedeće generacije kako bi detaljno raspravljali o budućnosti tehnologija koje će pridonijeti značajnim promjenama u cijelom svijetu do 2030. godine. 

Forum će biti podijeljen u dva dijela i emitirat će se uživo putem Samsung Youtube kanala. Svaki dio sadržavat će govore stručnjaka nakon kojih će uslijediti panel diskusija. 

„Uzbuđeni smo što ćemo ugostiti naš prvi forum koji je posvećen isključivo dijeljenju znanja i uvida u 6G tehnologiju te širenju naše vizije. Kao dodatak Samsung AI seminaru i Samsung Security Tech seminaru kojega održavamo svake godine pod nazivom „Samsung Tech Forum”, novi Samsung 6G forum osnažit će našu poziciju na ovome području. Radujemo se raspravljati o povezanim ključnim temama s kolegama, stručnjacima i sa svim zainteresiranima za komunikacijske tehnologije sljedeće generacije”, izjavio je Sebastian Seung, predsjednik i voditelj odjela za istraživanje. 

Samsung 6G Forum Poster

Raspored Samsung 6G foruma

Jutarnji dio – 6G Zračno sučelje (2:00-5:10 CEST)

Jutarnji dio započet će uvodnim riječima Sebastiana Seunga, predsjednika i voditelja odjela za istraživanje. Detaljne stručne razgovore o temi „6G Zračno sučelje“ izlagat će Jeffrey Andrews, profesor na Sveučilištu Texas u Austinu, Charlie Zhang, viši potpredsjednik  Samsung Researcha America, Takehiro Nakamura, viši potpredsjednik i generalni direktor 6G Laboratorija u NTT DOCOMO, i John Smee, viši potpredsjednik inženjeringa u Qualcomm Technologies, Inc. Nakon toga slijedi panel diskusija koju će voditi Juho Lee, suradnik u Samsung Researchu. 

Poslijepodnevni dio – Inteligentna mreža za 6G (6:10-9:10 CEST)

Poslijepodnevni dio, pod temom „Inteligentna mreža za 6G“, započet će govorom Tarika Taleba, profesora na Sveučilištu u Oulu, nakon kojega će uslijediti govori SeungJooa Maenga, stručnjaka u mrežnom poslovanju iz tvrtke Samsung Electronics, Byonghyoa Shima, profesora na Seulskom nacionalnom sveučilištu te Shin Jina, profesora na Southeast Sveučilištu u Kini. Nakon njihovih izlaganja, uslijedit će panel rasprava koju će voditi Sunghyun Choi, izvršni potpredsjednik i voditelj Centra za istraživanje naprednih komunikacija u odjelu za istraživanje, Samsung Electronics. 

Za više informacija o Samsung Tech Forumu, posjetite https://research.samsung.com/events.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung 6G forum
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->