Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2024. 12:38

Computex 2024 

VIDEO: PC kućište s akcijskom figuricom koja se okreće

Novo gaming kućište izgleda akvarija nudi zanimljivu značajku koja će se dopasti fanovima određenih igara.

VIDEO: PC kućište s akcijskom figuricom koja se okreće

Ovogodišnji Computex je potpuno u trendu umjetne inteligencije, ali to na znači da se na njemu ne mogu vidjeti i neki "obični" inovativni proizvodi namijenjeni korisnicima koji traže nešto posebno.

Jedan od izlagača koji je privukao pozornost posjetitelja je proizvođač hardvera je Cougar koji je izložio nekoliko zanimljivih PC kućišta među kojima se ističe Cougar FV270 koji se prodaje po cijeni od 139 eura.

UNIFACERGB-pic-11

Kućište čiji je veći dio izrađeno od zavinutog kaljenog stakla izgleda poput akvarija, pruža nenadmašan panoramski pogled na unutrašnjost vaše konfiguracije u punom sjaju, dok inovativni kutni položaji RGB ventilatora za hlađenje revolucioniraju dinamiku protoka zraka.

Osim što će vam olakšati upravljanje kabelima i omogućiti smještaj za najmodernije matične ploče i grafičke kartice, FV270 RGB donosi i opcijsku platformu koja se vrti poput gramofona, na koju možete smjestiti akcijsku figuricu nekog lika iz svoje omiljene igre, kao što možete vidjeti u ovom videu.

S obzirom da te platforma zamjenjuje jedan od donjih ventilatora za usis zraka, na tom dijelu kućišta će možda biti malo povišena temperatura, ali to vam ne bi trebalo predstavljati neki veliki problem, jer su standardno su uključena dva ventilatora od 120 mm, tako da se ne biste trebali brinuti oko zagrijavanja, a atraktivnost je neupitna.

Rekli bismo da je ovo idealno kućište za one gamere koji nemaju ambicije za modding i izradu vlastitih ludih kućišta.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Computex 2024
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->