Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.03.2021. 10:24

Moto g100 

Motorola lansira svoj najbrži telefon

Novi moto g100 je opremljen mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon serije 8

Motorola lansira svoj najbrži telefon

Motorola je predstavila moto g100, svoj najbrži mobitel i prvi njezin uređaj opremljen mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon serije 8. Motorola kaže da novi pametni telefon krase performanse premium mobitela koje donose izvanredno iskustvo gaminga i izuzetan sustav kamera.

Uz to, moto g100 kompatibilan je s platformom Ready For koja je osmišljena kako bi donijela gaming na veliki ekran, unaprijeđenu upotrebu videopoziva i obavljanje više zadataka.

Kao jedan od prvih mobitela na svijetu koji upotrebljava najnoviju mobilnu platformu Snapdragon 870 5G, Motorola pruža brzu 5G povezanost i Wi-Fi 6 za najbrži prijenos podataka na jednom moto g uređaju.

moto g100 2

Telefon dolazi s 8 GB RAM memorije, 128 GB ugrađenog prostora za pohranu podataka i mogućnost za njegovo proširivanje za 1 TB dodavanjem microSD kartice.

Za napajanje mobitela odabrana je baterija kapaciteta 5.000 mAh za koju Motorola kaže da će vam omogućiti više od 40 sati rada.

Među adutima novog telefona su i CinemaVision zaslon od 6,7 inča s omjerom stranica 21:9, kao i frekvencija osvježavanja ekrana od 90 Hz.

moto g100 4

Nadalje, uređaj donosi do 25 % veći raspon boja i HDR certifikat, pa kažu da će vaš omiljeni sadržaj sjajiti zahvaljujući živopisnim bojama i poboljšanom osvjetljenju i kontrastu.

Također navode da će vam igre na ovom uređaju izgledati i funkcionirati odlično jer moćan procesor učitava grafiku duplo brže u usporedbi s ranijim mobitelima moto g. Uz to, funkcije Qualcomm Snapdragon Elite Gaming daju vam poboljšane opcije za podešavanje, ultrarealističnu grafiku i povećanu brzinu, dok Motorolina posebna funkcija Gametime donosi aplikacije i alate koji dodatno poboljšavaju uživanje u omiljenim igrama, dok automatski podešavaju postavke mobitela kako vas dolazni pozivi i obavijesti ne bi ometali.

moto g100 gAMING

Sustav kamera od 64 MP opremljen je brojnim hardverskim i softverskim rješenjima. Glavni senzor rezolucije 64 MP s tehnologijom Quad Pixel za 4x veću osjetljivost u uvjetima slabijeg osvjetljenja i prednja kamera od 16 MP korisni su za fotografiranje svakodnevnih trenutaka. Dual ultraširoke kamere, jedna naprijed, a druga sa stražnje strane omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koje fotografirate za panoramske fotografije i selfije. Uz to, Macro Vision s ugrađenim svjetlosnim krugom približit će vas onome što slikate 5x bliže od standardnih objektiva kako biste uhvatili i najsitniji detalj bez upotrebe posebnog objektiva.

moto g100 5

Novi način rada Dual Capture dopušta vam da istovremeno snimate prednjom i stražnjom kamerom kako biste zabilježili sugovornika, a tehnologija Audio Zoom koristi napredne mikrofone kako bi g100 uhvatio audio subjekta, ali i filtrirao buku iz okoline za čišći zvuk.

Novi Motorolini mobiteli dolaze i s My UX koji dopušta korisnicima da prilagođavaju uređaj svojim potrebama, a uključuje i naredbe pokretima kao što je swipe to split  koji vam dopušta da podijelite zaslon na dva dijela kako biste radili više stvari istovremeno – poput gledanja videozapisa i dopisivanja s prijateljima ili rada u više dokumenata istovremeno.

Sigurnost podataka dodatno je poboljšana uz Motorolin ThinkShiled for mobile.

Moto G100 u Hrvatskoj će biti dostupan u travnju.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->