Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.10.2021. 22:39

Pad sistema 

Facebook i WhatsApp prestali raditi

Instagram, Facebook i WhatsApp od danas poslije podne prestali su s radom, a iz Facebooka još nema nikakvog objašnjenja.

Facebook i WhatsApp prestali raditi

Tri popularna Facebookova servisa, Instagram, WhatsApp i Facebook (uključujući Messenger) zbog neobjašnjivih razloga su prestali raditi danas popodne i u trenutku pisanja ovog članka još uvijek nemamo nikakvih službenih informacija u čemu je riječ.

Obzirom da sva tri servisa rade preko Facebookove serverske infrastrukture očito je riječ o ozbiljnom problemu, a Googlanjem nismo pronašli nikakav smisleni odgovor, osim što se iz nekoliko neslužbenih izvora spominje da je došlo do greške pri nadogradnji centralnog softverskog sustava koji upravlja infrastrukturom.

Facebookov CTO Mike Schroepfer jedini je u ime najveće društvene mreže na Twitteru rekao da su svjesni "mrežnih problema" i da rade na njihovom otklanjanju, no ništa više od toga nije zucnuo.

CTO Facebooka

Vjerujemo da će ujutro internet podivljati kad počnu pristizati informacije iz stožera Marka Zuckerberga i ekipe, a jedino što smo sigurni je da ćemo biti jako iznenađeni kada saznamo o kakvom se gadnom kvaru radi i što ga je izazvalo.

Do tada vas prepuštamo svijetu kakav je bio prije 2004. godine i nadamo se da ćete preživjeti ovu "krizu" bez trajnih posljedica. Vezani sadržaji
Ključne riječi Facebook Instagram WhatsApp
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->