Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Zakotrljajte kameru da znate što vas čeka
Članak
Objavljeno: 14.01.2014. 11:03

CES 2014 

VIDEO: Zakotrljajte kameru da znate što vas čeka

Na CES 2014 sajmu su se oko ove kamere vrtjeli predstavnici vojske i policije.

VIDEO: Zakotrljajte kameru da znate što vas čeka

Bivši studenti MIT-a Francisco Aguilar i David Young, na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu, nastupili su kao predstavnici svoje startup tvrtke Bounce Imaging Inc., prikazavši zanimljiv proizvod, Bounce Imaging sustav koji se sastoji od kamere za "bacanje" i aplikacije za prikaz slika i tona na pametnim telefonima ili tabletima.

Kamera na sebi posjeduje šest širokokutnih objektiva koje aplikacija spaja u jednu sliku, odnosno prikaz čitave prostorije u koju ste ju zakotrljali.

Odmah vam je jasno da je ovo idealan gadget za vojsku i policiju, pa stoga ne čudi da su se oko njihovog štanda okupljali ljudi u uniformama.

Francisco i David kažu kako vide primjenu Bounce Imaginga i za druge potrebe, osim za vojno-policijsko upadanje u stožere narkokartela i terorista, pa vjeruju kako će biti zanimljiv vatrogascima i spasilačkim službama, kao i za industrijske inspekcije.

Upravo stoga Bounce Imaging "loptica" osim kamera i mikrofona za snimanje fotografija i zvuka, posjeduje senzore za mjerenje razina zračenja i ugljičnog monoksida.

 Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->