Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Drveni električni Bugatti nije od Rimca
Članak
Objavljeno: 20.06.2024. 15:50

ND - Woodworking Art 

VIDEO: Drveni električni Bugatti nije od Rimca

Vijetnamski inovator radi fantastične drvene replike automobila s električnim pogonom za svojeg sina.

VIDEO: Drveni električni Bugatti nije od Rimca

Vijetnamski inženjer Truong Van Dao, za svojeg je sina odlučio napraviti mali automobil na električni pogon od drva, no kada ga je završio i objavio video na YouTubeu koji je postao viralan, palo mu je na pamet da bi mogao raditi replike stvarnih vozila i živjeti od svojih kreacija.

S vremenom mu je to postalo primarni biznis od kojeg živi, a to najbolje potvrđuju milijuni pregleda njegovih najzanimljivijih kreacija na kanalu ND - Woodworking Art.

Među modelima vozilima koja je napravio nalaze se luksuzni superautmobili Lamborghinija, Ferrarija, Rolls Roycea, Audija, Mercedesa i BMW-a, a njegov sin je uživao i u vožnji replike pravog tenka, kao i u vozilu koje je dizajnirala umjetna inteligencija.

No ono što je nama odmah privuklo pogled je replika sportskog automobila Bugatti Centodieci, koji je Bugatti 2019. godine izradio u počast 110-godišnjice tvrtke kojom sada upravlja naš Mate Rimac koji ju je preimenovao u Bugatti Rimac.

Drveni Bugatti izrađen u omjeru 1:3 u kojem može sjediti Tuongov sin ima realističan oblik, funkcionalni upravljač i električni pogon, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vjerujemo da bi i Mate volio sjesti u njega pa bi mu možda pala neka nova ideja u vezi novog Bugattija koji će se uskoro predstaviti svijetu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi ND - Woodworking Art
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->