Nalazite se
  • Pop Tech
  • Proizvođač haptičkog odijela lansira novi proizvod
Članak
Objavljeno: 15.06.2022. 14:51

Teslaglove 

Proizvođač haptičkog odijela lansira novi proizvod

Proizvodi tvrtke Teslasuit namijenjeni su za spajanje stvarnog svijeta s virtualnim.

Proizvođač haptičkog odijela lansira novi proizvod

Na CES 2019. sajmu prvi smo puta čuli za tvrtku Teslasuit koja je razvila haptičko odijelo čiji senzori mogu pružiti brojne fizičke osjete u VR aplikacijama i igrama poput pogodaka metaka, hladnoće, vrućine i drugih, korištenjem električne nervne stimulacije (TENS) i električne mišićne stimulacije. 

U međuvremenu tvrtka je nastavila raditi na brojnim novim hardverskim i softverskim proizvodima namijenjenim VR i AR aplikacijama za sustave koji se mogu primjenjivati u medicinskoj rehabilitaciji, sportu, industrijskom treningu i gamingu.

glove-motion-capture

Taslasuit sada za kraj ove godine najavljuje svoj novi proizvod, haptičku rukavicu Teslaglove koja kombinira haptičku povratnu informaciju, povratnu informaciju sile, praćenje prstiju i biometrijski sustav kako bi korisniku pružila, kako kažu, najbolje i najrealnije čovjek-mašina sučelje za povezivanje fizičkog i digitalnog svijeta.

buy-glove

Ususret tom lansiranju, Teslasuit je pokrenuo novu web stranicu zajedno s paketom rebrandinga koji je osmišljen da označi novu dimenziju u znanstvenom i tehnološkom razvoju brenda.

Zasad još nije poznato kada bismo novu haptičku rukavucu mogli vidjeti na djelu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Teslasuit Teslaglove
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->