Nalazite se
  • Pop Tech
  • Avatar: The Way of Water dolazi na HBO Max
Članak
Objavljeno: 16.05.2023. 11:39

Streaming 

Avatar: The Way of Water dolazi na HBO Max

Počevši od sljedećeg mjeseca, imat ćete mogućnost streaminga novog Avatar filma na Disney Plus i Max (HBO Max) platformama.

Avatar: The Way of Water dolazi na HBO Max

Nastavak velikog hollywoodskog blockbustera Avatara, drugi dio epskog znanstveno-fantastičnog filma pod nazivom Avatar: The Way of Water koji je režirao i producirao James Cameron, bit će dostupan na streaming platformama Disney+ i Max (novo ime za HBO Max) od 7. lipnja ove godine.

Pomalo je neobično da jedan veliki novi film dolazi na dvije platforme u isto vrijeme, ali to je posljedica dogovora između studija 20th Century, koji se nalazi u vlasništvu Disneya od 2019. godine i HBO-a za prava na streaming određenih kino izdanja.

Nastavak Avatara stigao je u kina u prosincu prošle godine i postao treći film s najvećom zaradom svih vremena. Redatelj James Cameron je na intrigantan način iskoristio visok broj sličica u sekundi u filmu, sa scenama punim akcije koje se obično reproduciraju brzinom od 48 sličica u sekundi kako bi izgledale glatkije. Činilo se da mirnije scene rade brzinom od 24 fps, a kadrovi su udvostručeni u tim dijelovima kako bi izgledalo da se odvijaju brzinom na koju smo navikli gledati u kinima.

Nažalost, malo je vjerojatno da ćemo kod kuće uskoro imati opciju za streamanje filma s većim brojem sličica u sekundi, no i bez toga Avatar: The Way of Water je vizualno jako upečatljiv film, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Oko samog sadržaja mišljenja su prilično podijeljena. Nama recimo nije sjeo tako dobro kao prvi dio, jer se stječe dojam da se neke stvari dosta ponavljaju, no ne žalimo što smo ga pogledali.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Avatar: The Way of Water
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->