Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2021. 15:04

Netflix 

Resident Evil: Infinite Darkness stiže na Netflix

Pogledajte novi trailer Netflixove zombi anime serije koja se počinje prikazivati 8. lipnja.

Resident Evil: Infinite Darkness stiže na Netflix

Ljubitelji Resident Evil igara i filmova, uskoro će na Netflixu dobiti novu anime seriju Resident Evil: Infinite Darkness, čija radnja se nastavlja na igru Resident Evil 4, koju je 2005. godine lansirao developer Capcom.

To znači da ćete u seriji pratiti zbivanja vezana uz Claire i Leona, koja su započela fiktivne 2000. godine, kada se srušio  helikopter specijalnih snaga SAD-a koji je poslan na intervenciju u građanskom ratu u Penamstanu. Američka jedinica Mad Dogs pod vodstvom kapetana Jasona tada je krenula pomoći preživjelima, no ubrzo je shvatila da su svi "zombirani" pa je krenula u bijeg za spas golog života.  

Radnja serije će se događati u 2006. godini, kada 4 agenta, uključujući Leona S. Kennedyja i Jasona, "heroja Penamstana", u bijeloj kući istražuju incident hakiranja, no kada se tijekom istrage svjetla iznenada ugase, prisiljeni su uništiti hordu tajanstvenih zombija sa SWAT timom. Nakon toga je utvrđeno da je tajna datoteka povezana s biološkim laboratorijem u Šangaju, a Leon i ostala tri agenta odlučuju istražiti tragove. Dok kreću u Šangaj najmodernijom podmornicom, napada ih roj biološkog oružja izgleda štakora. Istovremeno u Penamstanu, Claire Refield, članica organizacije Terra Save pruža pomoć izbjeglicama i slučajno otkriva stravični eksperiment koji se provodio tijekom građanskog rata, što će nju i Leona spojiti kako bi rasvijetlili strašne stvari koje su započele eksperimentom s biološkim oružjem u Panamstanu, a sada su dovele do širenja zla svijetom.

Rekli bismo da scenarij drži vodu kao dobar uvod za uzbudljivu horror anime seriju koja će se na Netlixu početi prikazivati 6. lipnja ove godine, a kako će to izgledati pogledajte u ovom videu traileru.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->