Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.04.2024. 10:47

Uređivanje fotografija

Google Photos AI alati bit će dostupni svima

Alati Magic Eraser, Photo UnBlur, Magic Editor i drugi trebali bi postati dostupni sivm korisnicima u svibnju

Google Photos AI alati bit će dostupni svima

Izvor: Google

U rijetkom potezu, Google proširuje pristup svima alatima koji su dosad bili ekskluzivni za pretplatnike Google Photos.

Besplatni korisnici aplikacije Google Photos dobivaju poboljšane funkcije uređivanja bez plaćanja minimalno 20 dolara godišnje.

To znači da će svi korisnici dobiti nekoliko alata s umjetnom inteligencijom tvrtke Google, kao što su Photo UnBlur, Magic Eraser i Magic Editor.

Photo UnBlur radi upravo onako kako zvuči: pruža veću jasnoću fotografiji koja je malo mutna.

Alat Magic Eraser omogućuje vam uklanjanje ili kamufliranje ljudi ili predmeta s fotografija, poput nepoželjne kante za smeće ili slučajnog prolaznika na vašoj fotografiji.

Magic Editor koristi generativnu umjetnu inteligenciju za premještanje, rastezanje i promjenu veličine objekata. Čak možete staviti sebe u središte fotografije ili približiti se drugoj osobi. Također vam omogućuje velike izmjene, poput promjene neba sive boje u plavu.

Korisnici Magic Editora u Photos aplikaciji na Androidu i iOS-u dobit će deset mjesečnih spremanja, dok će oni koji žele povećati tu granicu trebati ili kupiti pametni telefon Pixel ili plaćeni plan Google One s 2 TB ili više.

Značajke Google Photosa postat će dostupne onima koji ne plaćaju pretplatu tijekom nekoliko tjedana, počevši od 15. svibnja. Na desktop računalima bit će dostupne samo ako imate Chromebook Plus s verzijom ChromeOS-a 118+. Za pristup na mobilnom uređaju, trebat će vam barem Android 8.0 ili iOS 15 i 3 GB RAM-a.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->