Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.05.2021. 10:20

Job Fair Meetup

Započeo je prvi dan drugog Job Fair Meetupa

Program prvog dana uvodi vas u svijet razvijanja digitalnih proizvoda i tajne industrije računalnog vida.

Započeo je prvi dan drugog Job Fair Meetupa

U ponedjeljak, 10. svibnja 2021. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u 10 sati počinje radionica „Alati i metode razvoja elektromotornih pogona u automobilskoj industriji“ gdje ćete imati priliku uživo isprobati model i simulaciju elektromotora kakve razvija ekipa u dSPACE engineeringu

U nastavku je radionica tvrtke CROZ iz područja mob programminga. U 90 minuta ćete timski pronaći i ostvariti programsko rješenje za zadani problem. Ovo je odlična prilika za upoznavanje s alatima kao što su Spring Boot i Kubernetes te za stvaranje timskog duha. Radionica počinje u 13 sati.

U KSET-u od 10 počinju prvi talkovi, a led će probiti CROZ koji će održati talk o tome kako je važnije imati dobro radno okruženje od najskuplje opremu. 

Ako vas zanima kako izgraditi odličnu karijeru obavezno budite na talku minus5 gdje ćete saznati sve o putu jednog CTO-a ka uspjehu.

Ekipa iz poduzeća SysKit ispričat će sve o mogućnostima programskog jezika TypeScript u web tehnologijama i kako su njime postigli veliki uspjeh. Prvi blok talkova zatvorit će development tim iz Bornfighta s pričom o razvoju aplikacija koje rade beskontaktno.

U 12 i 30 sati počinje prvo umrežavanje na kojem ćete imati odličnu priliku saznati više o poduzećima  koja su održala svoj talk i o njihovim otvorenim radnim mjestima.

Drugi blok talkova počinje u 13 i 30 sati. Prvi na redu je FIVE, a njihov predavač je bivši FER-ovac koji je posao dobio na trećoj godini! Na talku ćete saznati kako su odradili jedan od svojih vrlo uspješnih projekata. Obavezno posjetite i sljedeće predavanje poduzeća Visage Technologies i saznajte nešto više o njihovom uspjehu na području računalnog vida. Ako već dugo istražuješ područje umjetne inteligencije ili želiš upoznati to područje, svakako se uključite na talk poduzeća.  Posljednji talk dana držat će Microblink koji razvija računalni vid s ciljem uklanjanja tipkanja iz mobilnih i web aplikacija. Predavač je također bivši FER-ovac koji će ispričati sve o svojem poslovnom usponu. 

Vrhunac dana je panel rasprava u 15 i 30 sati na temu „Tajne upravljanja projektima koje vode uspjehu“. Predstavnici poduzeća Microblink, Bornfight i FIVE te prof. dr. sc. Željka Car s Fakulteta elektrotehnike i računarstva podijelit će s tobom svoja iskustva o vođenju uspješnih projekata. Od organizacije internih procesa i protokola do kvalitetne preraspodjele resursa, ova panel rasprava će vam objasniti cijelu abecedu o upravljanju projektima.

Prijavite se na drugi Job Fair Meetup u samo 3 koraka koristeći svoj životopis te predložite novi slogan Meetupa i osvojite novi mobitel! 

Job Fair Meetup organizirat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite u trenutku održavanja.

Za više informacija pratite blog na internetskoj stranici, lajkajte na Facebookupratite na Instagramu i pretplatite se na YouTube kanal.

Medijska kuća VIDI koja je već duži niz godina partner Job Faira i Job Fair Meetupa i ove godine tradicionalno održava natječaj koji će studentima omogućiti da na jedan dan postanu Vidijevi IT novinari.

I ZATO: Postavljajte kreativna pitanja vezana uz IT karijere na 2. Job Fair Meetupu jer u sklopu nagradnog natječaja tehnološka medijska kuća @vidi_media dijeli monitore, kućišta i godišnje pretplate na VIDI časopis. Svaki dan dijele se tri drugačije nagrade. Stoga se prijavite na Meetup, uključite online na talk ili panel raspravu, postavite pitanja na koje želite odgovor i možete osvojiti nagradu! Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->