Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.08.2023. 16:02

Samsung 

Samsung u Elipsu otvorio novu Experience zonu

Uz hladnjake, perilice i sušilice, predstavljen je i najnoviji Bespoke Jet AI štapni usisavač.

Samsung u Elipsu otvorio novu Experience zonu

Samsung Hrvatska u suradnji s trgovačkim lancem Elipso, otvorila je novu Experience zonu za posjetitelje zagrebačkog Arena centra. U još raskošnijem prostoru, posjetitelji mogu pronaći brojne inovativne Samsung uređaje. Zonu je svečano otvorio Jong Ho Kang, CEO, Samsung Hrvatska.

Osim prigodnog obilježavanja uspješne dugogodišnje suradnje dviju tvrtki, otvorenjem nove Samsung Experience zone posjetitelji mogu doživjeti iskustvo povezanog i inovativnog Bespoke koncepta za personalizaciju doma. Uz hladnjake, perilice i sušilice, predstavljen je i najnoviji Bespoke Jet AI štapni usisavač kroz službenu demonstraciju proizvoda od strane Samsung trenera. 

Samsung Experience zone_Jong Ho Kang, CEO, Samsung Hrvatska

Nova Samsung zona koja je šira i bogatija nego ikad dosad temelji se na Bespoke konceptu, gdje posjetitelji uz savjet stručnjaka mogu isprobati brojne Bespoke te druge Samsung uređaje. Zona je dizajnirana tako da maksimalno prikazuje mogućnosti Bespoke koncepta kao tehnološkog ideala strasti i kreativnosti uređaja koji se svojim dizajnom maksimalno prilagođavaju domu i individualnim željama korisnika.

„Iznimno nam je važno da korisnici imaju priliku isprobati naše kućanske inovacije s kojima mogu otvoriti put prema jednostavnijem i povezanom životu unutar svojeg doma. Zato me veseli što zajedno s tvrtkom Elipso, našim dugogodišnjim partnerom, možemo tu snagu demonstrirati baš u Arena centru, gdje će korisnici moći iz prve ruke vidjeti što sve Bespoke uređaji mogu te kako njihove inovativne značajke obogaćuju, ali i pojednostavljuju svakodnevni život“, izjavio je Dino Kovačević, direktor odjela potrošačke elektronike, Samsung Hrvatska.

3

Samsung Experience zona obuhvaća Bespoke i druge uređaje, poput kombiniranih perilica i sušilica s mogućnostima umjetne inteligencije, pametni AirDresser ormar te inovativne i dizajnerski primamljive hladnjake velikog kapaciteta koji su opremljeni vrhunskim tehnologijama čuvanja hrane kao što su No Frost i All-Around Cooling sustavi.

2

Ipak, posebnu pozornost na samom događaju izazvao je inovativni Bespoke Jet AI štapni usisavač. Kroz prezentaciju Samsung trenerice, posjetitelji su mogli isprobati i naučiti kako maksimalno iskoristiti usisnu snagu do 280 W te kako funkcionira spremnik za prašinu koji se samostalno prazni. Osim snažnih performansi i jednostavnosti korištenja, predstavljene su i mogućnosti umjetne inteligencije koja prilagođava rad usisavača ovisno o površini.   

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/ i https://www.elipso.hr/. Trenutno je do
9. rujna aktivna i posebna promocija gdje korisnici uz kupnju Bespoke Jet AI štapnog usisavača na poklon dobivaju i Galaxy Buds2 Pro. Više na: https://www.samsung.com/hr/offer/bespoke-jet-ai-summer-promotion/.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->