Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.06.2022. 09:36

Promo članak 

Gaming monitor s QHD i 300 Hz za pro gamere

AOC kaže da monitor donosi vrhunsku brzinu i oštrinu slike za profesionalne esportaše u FPS i battle royale naslovima.

Gaming monitor s QHD i 300 Hz za pro gamere

AGON by AOC lansira AGON PRO AG274QS – superbrzi gaming monitor dijagonale 68,58 cm (27”) i stope osvježavanja od 300 Hz.

Opremljen brzim IPS panelom koji podržava DisplayHDR 600, s 1 ms GtG vremenom odziva i QHD rezolucijom, ovaj model je namijenjen esport gamerima i entuzijastima, a posebno ljubiteljima FPS-a, Battle royalea i sličnih naslova. 

AG274QS donosi QHD rezoluciju (2560x1440 piksela) i moćnih 300 Hz, što ga čini jednim od prvih QHD monitora na tržištu po pitanju stope osvježavanja. 

Imajući dvostruko veću stopu osvježavanja od standardnih gaming monitora od 144 Hz, AG274QS prikazuje radnju s više fluidnosti i točnosti. To je posebno vidljivo u FPS gamingu u kojem su milisekunde itekako važne. Što brže gamer uoči protivnika i njegove nepredvidive poteze, to brže i bolje može reagirati i osigurati svoju prednost.

Front left_2400x2400S

 

Zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT, brza akcija djeluje glatko i gotovo besprijekorno. Budući da su tehnologija Adaptive-Sync i podrška za AMD FreeSync Premium ugrađeni u monitor, titranje i zastajkivanje su eliminirani zahvaljujući varijabilnoj brzini osvježavanja. 

Kako bi pratio gamere u brzom i napetom gamingu i fotorealističnim impresivnim gaming iskustvima, AG274QS dolazi s DisplayHDR 600 certifikatom. Zaslon može istovremeno postići maksimalnu svjetlinu do 600 nita za prikaz svijetlih, privlačnih eksplozija ili grimiznih krajolika s nevjerojatnim sunčevim svjetlom i oštrim sjenama. 

S četiri USB 3.2 ulaza, monitor se može koristiti i kao priključna stanica za povezivanje periferije poput tipkovnice, miša, slušalica i sl. Nadalje, monitor dolazi i s dva zvučnika od 5W i DTS zvukom, a integrirani držač slušalica na monitoru dodatno pomaže u smanjenju zastoja na borbenim gaming terenima. Uključen QuickSwitch kontroler olakšava podešavanje postavki OSD-a, a njime se može upravljati i preko joysticka ili G-Menu softvera. 

AGON PRO AG274QS je dostupan od lipnja 2022. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 9.069,00 kn (bez PDV-a). 

Vezani sadržaji
Ključne riječi monitor AOC eSports AGON PRO AG274QS
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->