Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.12.2022. 09:02

VIDI 321 

NOVI BROJ: Steampunk PC na način Vidilaba

Vodič za case modding, usporedni test ANC slušalica, božićni palac za kupnju hardvera, snimanje FPV dronom u redakciji Vidija...

NOVI BROJ: Steampunk PC na način Vidilaba

U novom broju časopisa VIDI br. 321 za prosinac pronaći ćete obilje prilično raznovrsnih sadržaja, među kojima su božićni palac gore za blagdansku kupnju hardvera podijeljenog u 7 kategorija, usporedni test slušalica s tehnologijom poništavanja buke, priča o entuzijastima letenja i snimanja FPV dronom na primjeru snimanja "one-take" videa u redakciji Vidija, usporedni test dviju AM5 PC konfiguracija te glavna tema broja, odnosno detaljna radionica za slaganje steampunk PC custom kućišta.

Naslovnica 321_odabrana

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

TEMA: MODDING PC kućišta

1

 

Zabili smo se duboko u Vidilab s jednom misijom, napraviti uber cool Steampunk kućište u našoj case modding radionici. Malo brušenja, savijanja cijevi i nekoliko Thermaltake komponenti, i na stolu nam je iz dima izronilo impresivno kućište.

TEMA: snimanje FPV dronom

 

21

Legenda FPV scene u Hrvatskoj IronicGti posjetio je redakciju Vidija gdje smo na primjeru preleta kroz naše prostore proučili koje su najbitnije stvari kod video snimanja malim brzim dronovima u skučenim prostorima.

Palac gore za kupnju - božićni specijal

3

 

Tradicionalni Vidijev vodič za kupnju pomoći će vam da se lakše snađete u ponudama domaćih trgovina kako vas netko ne bi preveslao.

Test AMD AM5 konfiguracija

4

 

Od prve generacije Ryzen procesora AMD je napravio veliku pomutnju na tržištu procesora i poništio dugogodišnju dominaciju Intela. U velikoj smo temi testirali nove generacije AM5 procesora u nabrijanim računalnim konfiguracijama.

Usporedni test: Noise Cancelling slušalice

5

 

Usporedili smo 7 ponajboljih ANC slušalica na hrvatskom tržištu i saznali koje najbolje poništavaju okolnu buku i donose odličan zvuk.

HARDVER TEST: Sapphire Nitro RX6550 XT

6

 

Nitro+ verzija RX6650 XT grafičke kartice bazirane na AMD tehnologiji donosi odlične performanse u mainstream segmentu. Unatoč zanimljivim tehnologijama, kartice su i dalje žrtve visokih cijena hardvera koje im umanjuju privlačnost.

PC Play recenzija - God of war: Ragnarok

7

 

Jedna od najjačih ekskluzivnih franšiza za PlayStation je zasigurno God of War.  Novi nastavak je ujedno i jedna od najboljih videoigara 2022. godine.

Programiranje: Razvoj Linux aplikacija u Visual Studiju

8

 

Pogledajte kako se dva ljuta neprijatelja odlično slažu i surađuju u razvoju Linux aplikacija u Microsoftovom Visual Studiju.

Hardver test: DJI Osmo Action 3

9

 

Nova DJI-jeva kamera uvijek je spremna za akciju i riješila je sve probleme koje je imao ACtion 2 pa je stoga zasluženo dobila "vruću" medalju "VIDI Hot Stuff".

VIDI X radionica: VIDI X - "Tihi alarm"

10

 

Ultrazvučni senzor udaljenosti iskoristili smo kao senzor koji u suradnji s VIDI X mikroračunalom detektira prisutnost u prostoriji.

U sve to u novom Vidiju možete pronaći obilje vijesti, hardverskih i softverskih recenzija, a broj zaključuju tradicionalni VIDI doktor i kolumna našeg Space Geeka Maka.

VIDImo se! 

Vezani sadržaji
Ključne riječi VIDI 321
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->