Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.12.2020. 13:26

Tužba 

Pokrenuta tužba protiv tvrtke CD Projekt Red

Rosen Law poziva investitore da se pridruže tužbi zbog bugova koji Cyberpunk 2077 na PS4 i Xboxu One čine neigrivim.

Pokrenuta tužba protiv tvrtke CD Projekt Red

Jedna od najiščekivanijih igara posljednjih godina, Cyberpunk 2077, do sada je već prodana u 13 milijuna primjeraka, no veliki broj gamera koji su kupili inačice za PlayStation 4 i Xbox One strašno je razočaran, jer ih brojni bugovi i loša vizualna kvaliteta doslovce onemogućuju u igranju. Poljski developer CD Projekt Red svjestan je da je igru lansirao prerano u inačicama za konzole prošle generacije, pa je najavio dolazak patcheva koji bi je trebali pokrpati, no to nimalo nije umirilo gamere.

Odvjetnička tvrtka Rosen Law koja zastupa investitore, nema strpljenja za popravke, već smatra da su igrači, ali i investitori prevareni, pa je podnijela tužbu protiv CD Projekt Reda. Ujedno pozivaju sve investitore koji se osjećaju nasamareni da se pridruže tužbi putem online forme koja se može pronaći na ovoj poveznici.

Ova tužba je tek prva u nizu koje se očekuju protiv poljskog developera, a navedeni bugovi su već natjerali Sony da igru povuče iz PlayStation Storea, dok je Microsoft zbog nje produžio pravo na povrat novca svima koji su kupili Cyberpunk 2077 za Xbox One konzole.

Koliko će ovo stvoriti problema poljskom developeru i koliko će ga koštati sudski sporovi, najviše će ovisiti o njegovoj brzini da pokrpa igru, jer je poznato da gameri nemaju previše strpljenja, ali brzo opraštaju. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->