Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.01.2021. 10:07

Samsung 

Natjecanje u fitnessu na Samsung Health aplikaciji

Group Challenge vam omogućuje da se s frendovima ili članovima obitelji natječete tko će se brži i najviše kretati.

Natjecanje u fitnessu na Samsung Health aplikaciji

Samsung Electronics je najavio uvođenje nove značajke na svojoj Samsung Health aplikaciji pod nazivom Group Challenge. Najnovija opcija omogućava korisnicima kreiranje natjecanja s 9 sudionika koji se mogu natjecati tko će se najbrže ili najdulje kretati, čiji je krajnji cilj promocija zdravog života.

Group Challenge putem Together odjeljka unutar aplikacije omogućuje kreiranje grupe koja se može natjecati tko će napraviti najviše koraka u određenom vremenu ili tko će biti prvi koji će dostići postavljeni ciljni broj koraka. Ova mogućnost ne zahtjeva da drugi korisnici nužno imaju instaliranu Samsung Health aplikaciju na svojim pametnim uređajima. 

Podaci iz aplikacije Samsung Health pokazuju da korisnici koji koriste dostupne mogućnosti natjecanja pređu udaljenosti veće od korisničkog prosjeka za 22%, što savršeno demonstrira koliko dobar izazov može utjecati kao motivacija za bolju osobnu kondiciju.

Uz Group Challenge koji se uvodi, korisnici već sada imaju pristup opcijama kao što su 1:1 challenge za pozivanje na izazov u duetu, kao i Global Challenge za natjecanje s korisnicima iz svijeta. Za najnoviji Group Challenge moguće je biti administrator više kreiranih izazova odjednom, zbog čega je lako moguće u isto vrijeme natjecati se s više korisnika iz osobnih krugova.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->