Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Svi love Obi Wana u novom traileru
Članak
Objavljeno: 05.05.2022. 13:44

Obi-Wan Kenobi

VIDEO: Svi love Obi Wana u novom traileru

Ovaj mjesec započinje prikazivanje nove Star Wars serije s dobro poznatim junacima i glumcima.

VIDEO: Svi love Obi Wana u novom traileru

Svijet Star Warsa će od 27. svibnja ove godine biti bogatiji za još jednu raskošnu TV seriju u produkciji Disneya. Kako što već vjerojatno znate, u seriji pod nazivom Obi-Wan Kenobi vraća se glumac Ewan McGregor u ulozi Jedi mastera Obi-Wana koji želi trenirati mladog Lukea Skywalkera, kao i Hayden Christensen koji će uskočiti u lik i djelo Dartha Vadera. Radnja serije se događa 10 godina nakon što je Obi-Wan u duelu light saberima teško ranio svojeg učenika Anakina Skywalkera koji je nakon toga postao ikonični negativac ogrnut crnim plaštom, s velikom kacigom na glavi iz koje se čuju zvukovi karakterističnog teškog disanja.

U doba radnje nove serije, Obi-Wan se nalazi na Tattoineu, gdje iz daljine pazi na mladog Lukea Skywalkera, a imperij je raspisao veliku nagradu za njegovu glavu, što je privuklo brojne plaćene ubojice i najveće imperijske gadove koji su krenuli u lov na Jedi mastera, kao što možete vidjeti u ovom traileru.

Za razliku od nedavno prikazanih serijala The Mandalorian i Boba Fett, čini se da je ova serija namijenjena "finijoj" publici, pravim ljubiteljima originalnih Star Wars filmova, a hoće li takva doista i ispasti, saznat ćemo ubrzo.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->