Nalazite se
  • Pop Tech
  • Porsche prodaje krovni šator za vašu 911 jurilicu
Članak
Objavljeno: 10.09.2022. 11:12

Porsche 

Porsche prodaje krovni šator za vašu 911 jurilicu

Tko kaže da čuveni sportski dvosjed nije pogodan za kampirannje? Sada postaje pravi kamper.

Porsche prodaje krovni šator za vašu 911 jurilicu

Kada vam netko spomene Porsche 911 svašta vam može pasti na pamet, ali ga sigurno nikada ne biste mogli nazvati kamperom.

No, kako se čini, Porsche se s time ne slaže, jer je odlučio jednu od svojih najvećih automobilističkih ikona pretvoriti upravo u automobil za kampiranje.

To je postigao izradom krovnog nosača s ugrađenim šatorom koji možete jednostavno podići kada se poželite malo odmoriti od naporne vožnje brzinom od 300 na sat ili u dobrom društvu popiti kavicu i pojesti konzervu graha.

911 šator 1

Znamo da zvuči bizarno, ali ovo je doista stvarnost, jer je Porsche očito otkrio da i za to postoje zainteresirani korisnici, kao što možete vidjeti na ovoj poveznici.

Taj pneumatski krovni dodatak za kampiranje dizajniran je u skladu s linijama modela 911, a možete ga nabaviti za nekih pet tisuća eura i dobit ćete krovni šator za koji kažu da će izdržati sve vremenske uvjete, zajedno s ljestvama na rasklapanje, kišnom navlakom i ugrađenim 210 x 130 cm madracem od pjene visoke gustoće.

911 šator 2

Kutija se pričvršćuje na krovni nosač, a proces ide otprilike ovako: vozite svoj njemački sportski automobil od stotinu tisuća eura u šumu, zaustavite se na nekom lijepom mjestu, otvorite kutiju, rasklopite ljestve, povučete šator i zabodete četiri motke da ga drže zategnutim. Sada se slobodno možete popeti gore u svojim blatnjavim cipelama i raditi što god želite na krovu Porschea 911.

911 šator 3

Porsche će uskoro ponuditi i dodatnu opremu za kampiranje koje uključuju grijanu deku i ormarić za cipele i torbe. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi kamper Porsche 911
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->