Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.11.2022. 11:22

Promo 

U Hrvatsku službeno stigao brend telefona OPPO

OPPO najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu, s ciljem da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika.

U Hrvatsku službeno stigao brend telefona OPPO

Tvrtka je osnovala lokalni ured u Zagrebu koji je odgovoran za sve aktivnosti u Hrvatskoj i Sloveniji s OPPO AED voditeljem prodaje Petrom Bojčićem. OPPO uređaji već su dostupni u svim većim tehnološkim centrima i telekomima.

PROMO 

OPPO zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona i stoga je za očekivati da će ulazak tog brenda u Hrvatsku ojačati konkurenciju na tržištu pametnih telefona, ali i prijenosnih tehnoloških uređaja općenito.

Tvrtka ističe proizvode koji spajaju vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn te kvalitetnu izvedbu po konkurentnim cijenama. Bezvremenski dizajn značajka je koja odlikuje pametne OPPO uređaje gdje korisnik dobiva stvarnu vrijednost za novac.

„Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom, ali žele i pouzdan brend. OPPO donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati. " – naglasio je Petar Bojčić, OPPO AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju, govoreći o dolasku brenda u regiju.  

Petar Bojčić_FineX5Pro

OPPO u svom asortimanu uređaja nudi i najbolji telefon godine -2022. i 2023. - proglašen od strane EISA-e, OPPO Find X5 Pro flagship telefon. Osim telefona godine, OPPO je predstavio i Reno seriju uređaja koju odlikuje sofisticirani dizajn, trajanje baterije i vrhunska kamera s modelima OPPO Reno7 5G Lite i nadolazećim OPPO Reno8 5G. Također, A seriju OPPO inovacija odlikuju best buy recenzije korisnika gdje se odlučuju kako je OPPO A96 – najbolji mobitel koji pruža vrijednost za novac, koji se može pronaći u Hrvatskoj.

Na tržište je upravo stigla i sljedeća generacija iz A serije koja je pod imenom OPPO A17. OPPO Watch Freejoš je jedna tehnološka inovacija iz OPPO-a koja dolazi u obliku sata koji će pratiti sve aktivnosti korisnika uz nevjerovatnu lakoću nošenja. Naime, OPPO Watch Free teži samo 33 grama. Osim toga, OPPO također lansira bežične slušalice OPPO Enco Air2 i OPPO Enco Buds na hrvatskom tržištu, s visokokvalitetnim zvukom i dugotrajnom baterijom s trajanjem do čak 24 sata. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Oppo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->